Οταν είσαι γιατρός στην Κορινθία, έχεις το μυαλό στο κεφάλι και γίνεσαι μύθος!!!!


Μπορεί η παροιμία να λέει:

Ουδεις μωροτερος των ιατρων, αν δεν υπηρχαν οι διδασκαλοι,
Αλλά υπάρχουν και γιατροί που έχουν το μυαλό και κεφάλι τους και όχι έξω απο αυτό και κινούνται με σύνεση και σεβασμό προς τους πάντες.
Αυτοί οι γιατροί φτιάχνουν τον μυθο τον συντηρούν και αποδεικνύουν ότι δίκαια ο κόσμος επενδύει πάνω τους γιατί είναι σοβαροί, εμπνέουν εμπιστοσύνη και όχι ελαφρότητα και δεν χρησιμοποιούν τον τίτλο του γιατρού για λόγους κοινωνικού εντυπωσιασμού ή για να κάνουν ένα καλό γάμο.
Βρέθηκε σε μία συνάνταση ανθρώπων του ποδοσφαίρου, στην οποία συμμετείχαν και δύο γιατροί.
Ομολογώ ότι πρώτη φορά ένα μεγάλο και ετερόκλητο ακροατήριο και μάλιστα ανθρώπων του ποδοσφαίρου έδειχεν τέτοιο σεβασμό σε ένα νέο επιστήμονα, τον οποίο οι πάντες προλόγισαν ως τον απαραίτητο για την απελευθέρωση των δυνάμεων του ποδοσφαίρου, για την ανανέωση του αλλά και για την εξυγίανση του.
Ολοι μίλησαν για ένα μύθο που επιτέλους κάνει το αυτονόητο και μπαίνει μπροστά σε ένα χώρο που τον χαρακτηρίζει η βρωμιά, το παρασκήνο και η ίντριγκα.
Αυτός ο "μύθος" που δέχεται να στραπατσάρει την εικόνα του γιατί πονά τον αθλητισμό και τα νέα παιδιά, έκανε τους πάντες να του μιλούν με εξαιρετικό σεβασμό και να του ζητούν πράγμα απίστευτο για παράγοντες να μείνει όπως τώρα αυστηρά δίκαιος προς όλους...!
Ο νεαρός γιατρός που είναι αλήθεια ότι χρόνια τώρα είναι ένας μικρός μύθος για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο έχει φάει τα γόνατα του στα γήπεδα, έχει αποδείξει ότι δεν κάνει συμβιβασμούς για τις καρέκλες και πλέον έχει μία Παγκορινθιακή αναγνώριση που ξεπερνά το ποδόσφαιρο.
Σπάνιο αλλά αληθινό. Το είδα το έζησα και σας το μεταφέρω.
Ενας μετρημένος, προσγειωμένος και σεμνός σε όλα του άνθρωπος.
Ο γιατρός αυτός είναι ο δερματολόγος απο το Ξυλόκαστρο ΣΤΑΘΗΣ ΓΚΟΥΡΒΕΛΟΣ

Γ..Λ
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου