Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Samsung Galaxy S8!

 
Τα νέα ανανεωμένα Galaxy S8 και S8+ κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά
Μετά τα προβλήματα που είχε η Samsung με το Note 7, η εταιρία άργησε λίγο να παρουσιάσει το νέο Galaxy S8 όμως όπως φαίνεται άξιζε τον κόπο.

Από πλευράς σχεδιασμού το νέο Galaxy S8 και S8+ έχει μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του που είναι το S7 και S7 Edge, χωρίς όμως να μεγαλώνει πολύ το μέγεθος της συσκευής. Έτσι αν και διαθέτουν οθόνη 5,8 και 6,2 ιντσών αντίστοιχα, επειδή η εταιρία έχει μειώσει κατά πολύ το πλαίσιο περιμετρικά της οθόνης (εξαφανίζοντας το μάλιστα στα πλάγια) αλλά και στο κάτω μέρος που είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστεί το home button το οποίο πλέον βρίσκεται στο κάτω μέρος πίσω από το πάνελ.
Η νέα αναλογία της οθόνης των νέων Galaxy S8 είναι 18.5:9 και όχι 16:9 που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει τις συσκευές ιδανικές για να παρακολουθεί κανείς βίντεο, να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή chat και να υπάρχει ακόμα χώρος για ένα πλήρες πληκτρολόγιο αφής. Επίσης η ανάλυσή της οθόνης είναι η ίδια με το Galaxy S7 όμως είναι ακόμα πιο φωτεινές, υποστηρίζούν HDR playback στα βίντεο.
Εκτός όμως από την οθόνη του και την εξαφάνιση του Home Button, το Galaxy S8 έχει ενσωματωμένη την νέα ψηφιακή βοηθό της Samsung που ακούει στο όνομα Bixby και θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα το smartphone μας.
Η Bixby επιτρέπει στον χρήστη να έχει άνετη πλοήγηση σε υπηρεσίες και εφαρμογές με απλές εντολές φωνής, αφής, όρασης και κειμένου.
Για την ώρα η υπηρεσία έχει ενσωματωθεί σε πολλές εφαρμογές της Samsung και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων της Κάμερας, των Επαφών, του Gallery, των Μηνυμάτων και των Ρυθμίσεων, όμως μελλοντικά θα επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες εφαρμογές της Samsung καθώς και τρίτων κατασκευαστών.

Επίσης εκτός από εντολές μπορούν να κάνουν αγορές, να ψάξουν για εικόνες και να λάβουν λεπτομέρειες σχετικά με κοντινά μέρη με την τεχνολογία αναγνώρισης εικόνων του Bixby. Καθώς το οικοσύστημα του Bixby θα συνεχίζει να μεγαλώνει, θα συνδέεται με συσκευές, εφαρμογές και υπηρεσίες ως ένα πανταχού παρών περιβάλλον λειτουργίας, ανοίγοντας το δρόμο σε νέες εμπειρίες και σενάρια για να διευκολύνουμε τη ζωή μας.
Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών στο εσωτερικό του κρύβει νέους επεξεργαστές (10% πιο γρήγορο CPU και 21% πιο γρήγορη GPU), 4 GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης με microSD κάρτα.
Το Galaxy S8 και Galaxy S8+ έχουν καλύτερη κάμερα στο μπροστινό μέρος (8 megapixels) ενώ στο πίσω μέρος του έχει κάμερα 12 megapixels η οποία έχει πολύ γρήγορο autofocus, βελτιωμένη ευκρίνεια και contrast στις φωτογραφίες.
Επειδή όμως ένα smartphone πρέπει να είναι ασφαλές και να προστατεύει τα δεδομένα του χρήστη, η Samsung πρόσθεσε στα νέα Galaxy S8 και S8+ εκτός από τη σάρωση του δακτυλικού αποτυπώματος για το ξεκλείδωμα της συσκευής και δυνατότητα σάρωσης της ίριδας του ματιού κάνοντας το ξεκλείδωμα της συσκευής παιχνιδάκι.
Ακόμα μία νέα καινοτομία του Galaxy S8 και S8+ είναι ότι όταν συνδεθεί με το νέο περιφερειακό Samsung DeX μπορεί και μεταμορφώνεται σε desktop για να μπορεί ο χρήστης να προβάλλει και να επεξεργάζεται δεδομένα από το τηλέφωνό του, καθιστώντας την εργασία από ένα smartphone ακόμα πιο γρήγορη και έξυπνη.
Επίσης το VR δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση κι έτσι το Galaxy S8 σε συνδυασμό με το νέο Gear VR που διαθέτει και χειριστήριο, που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Oculus προσφέρει άνετο χειρισμό με το ένα χέρι και πλοήγηση, δίνοντας καλύτερη διαδραστικότητα κίνησης, κατά την πρόσβαση σε διαδραστικό VR περιεχόμενο ενώ με την νέα κάμερα Gear 360 ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργεί τα δικά του 4K videos 360 μοιρών.
Τα νέα Galaxy S8 και S8+ κυκλοφορούν στην Ευρώπη και στην Ελληνική αγορά στις 28 Απριλίου σε τιμή 829€ και 929€ αντίστοιχα,σε 3 χρώματα Midnight Black, Orchid Gray και Arctic Silver.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου