90% πληρότητα για το Πάσχα τα Τρίκαλα...!


Ολοι μαζί θα πάνε και όλοι μαζί θα... γυρίσουν όσοι «τυχεροί» περάσουν τις άγιες μέρες σε κάποιον από τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας!


Μπορεί οι πληρότητες στα ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια του Πάσχα να βρίσκονται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά στις περισσότερες περιοχές η πλειονότητα των εκδρομέων περιορίζεται σε δύο τρεις διανυκτερεύσεις, με «check in» τη Μεγάλη Παρασκευή ή το Μεγάλο Σάββατο και «check out» τη Δευτέρα του Πάσχα.


Με βάση τα έως τώρα στοιχεία, οι πληρότητες των τουριστικών καταλυμάτων κατά τη διάρκεια του Πάσχα αναμένεται να ξεπεράσουν το 70% στις περισσότερες περιοχές, ενώ ορισμένοι προορισμοί που παραδοσιακά έλκουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών, όπως η Κέρκυρα και το Καρπενήσι, θα φτάσουν στο 100%.

Ωστόσο, για τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου οι πασχαλινές διακοπές θα περιοριστούν σε 2-3 βράδια, σε αντίθεση με την προ κρίσης εποχή, όπου οι τέσσερις πέντε διανυκτερεύσεις ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Πολύ ευχαριστημένοι από τις έως τώρα κρατήσεις δηλώνουν οι ξενοδόχοι στα Τρίκαλα Κορινθίας. «Αυτή τη στιγμή η πληρότητα είναι περίπου 75%, αλλά πιστεύουμε ότι θα φτάσει το 90%» λέει ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης επαγγελματιών Νίκος Θεοδωράτος. Οι περισσότερες κρατήσεις είναι από Μεγάλη Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα, ενώ το κόστος για ένα δίκλινο με πρωινό αρχίζει από τα 60 ευρώ.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου