Υπέγραψες Πελοπίδα την τραγική ανακοίνωση Τατούλη;;;;


Εντάξει, οι περιφερειακοί σύμβουλοι προσδοκούν να πάρουν μία θεσούλα αντιπεριφερειάρχη και κάνουν πως δεν βλέπουν όσα τραγελαφικά κάνει ο Τατούλης.
Κάποιοι απο αυτούς δεν θα υπάρχουν καν μετά την κατάρρευση Τατούλη και είναι παράλογο μεν αλλά εξηγήσιμο γιατί κάθε φορά υπογράφουν ότι τους δίνει στο χαρτί.
Η ΝΔ αποφάσισε να τελειώνει στην Πελοπόννησο με τον "γέροντα" του Μοριά και για μία ακόμα φορά αυτός έβγαλε μπροστά τους περιφερειακούς συμβούλους να τον στηρίξουν.
Για όλους το καταλαβαίνουμε αλλά να υπογράψει αυτή την ανακοίνωση ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας δεν μπορούμε να το καταλάβουμε.
Υπέγραψες σοβαρέ και μετρημένε Πελοπίδα αυτή την πολιτική αερολογία;
Καταγγέλεις και εσύ μαζί με τους άλλους την ΝΔ που άργησε να καταλάβει τι συμβαίνει στην Πελοπόννησο και να κάνει το αυτονόητο;;;;
Ημαρτον...!!!!
Να τι έβαλε ο Τατούλης να υπογράψουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι:
«Η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου παραμένει απόλυτα σταθερή στη δέσμευσή της απέναντι στους Πελοποννήσιους πολίτες για την υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ.
Το έργο έχει χαρακτηριστεί, αφενός, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως κατεξοχήν πράσινο και το πιο φθηνό έργο για τους πολίτες, αφετέρου από το Ελεγκτικό Συνέδριο ως υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.
Οι κύριοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με την επίκαιρη ερώτησή τους αυτή προβαίνουν σε σοβαρή θεσμική εκτροπή, γιατί απ’ τη μια πλευρά δεν σέβονται το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας και τους εκπροσώπους της, απ’ την άλλη αγνούν εντελώς τους πολίτες της Πελοποννήσου, οι οποίοι με πολύ ισχυρή πλειοψηφία έδωσαν την εντολή τους στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου να ολοκληρώσει το έργο της.
Σύσσωμα τα μέλη της παράταξης στεκόμαστε σθεναρά απέναντι σε παλαιοκομματικές πρακτικές που στηρίζονται σε ψέματα και μισές αλήθειες. Αυτές ταλάνισαν και ακόμα ταλανίζουν τον τόπο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.
Στεκόμαστε επίσης πολιτικά απέναντι σε κάθε έκφραση λαϊκισμού, απ’ όπου και αν προέρχεται.
Καλούμε τους συγκεκριμένους Βουλευτές και όλους τους εκπροσώπους της Πελοποννήσου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να ενημερωθούν υπεύθυνα από την Περιφερειακή αρχή για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες».
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου