Το ντέρμπι Κόρινθος 06-Πέλοπας αύριο τα καλύπτει όλα!


Αύριο Σάββατο , στις 4.00 το απόγευμα, διεξάγεται η 26η "στροφή" του πρωταθλήματος. Μία αγωνιστική άκρως ένδιαφέρουσα , καθώς περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που έχουν το χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι.
Όλα τα βλέμματα στρέφονται αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου όπου στο ντέρμπι κορυφής διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους η δεύτερη στη βαθμολογία Κόρινθος ’06 με τον πρωτοπόρο Πέλοπα Κιάτου.  
Ο Πέλοπας η  "ερυθρόλευκη" ομάδα του  Τάσου Πέρρα ,που το περασμένο Σάββατο  πέρασε νικηφόρα με 3 - 1 το "εμπόδιο του Αστέρα Δερβενίου , βρίσκεται επικεφαλής  με 4 βαθμούς διαφορά από την ΄06, το συγκρότημα του  Σταύρου Μπινιάρη.
Αύριο ο Πέλοπας, που διανύει περίοδο φόρμας, σε περίπτωση νίκης του θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Η Κόρινθος ’06 με νίκη μειώνει την διαφορά και αποκτά ένα ψυχολογικό προβάδισμα για τους εναπομείναντες 4 αγώνες, από την στιγμή  που ο Πέλοπας έχει ακόμη ένα ντέρμπι με τον 3ο της βαθμολογίας, ΠΑΣ Κόρινθος στον Συνοικισμό, την προτελευταία (29η) αγωνιστική .
Η άλλοτε κραταιά ομάδα της Κορινθίας, που καραδοκεί σε τυχόν στραβποπάτημα των δύο αντιπάλων, μάχεται για θετικό αποτέλεσμα  , στη Νεμέα κόντρα στον Παννεμεατικό.

Στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου  διεξάγεται το «El Clasico» της Δυτικής Κορινθίας ανάμεσα στον Αστέρα Δερβενίου και τον συνδημότη του, Κυπελλούχο Κορινθίας, Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Ο Αστέρας του Γιώργου Καραούζου θέλει επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα του , το περασμένο Σάββατο από τον πρωτοπόρο Πέλοπα, στο Κιάτο. Για τον Ηρακλή την ομάδα του Νίκου Κολιμάδη, ο αγώνας με τον Αστέρα  Δερβενίου , πρόκειται  για κρας τέστ πριν από τον εντός έδρα αγώνα του , τη προσεχή Τετάρτη, με την Καλαμάτα, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτενών Ελλάδος.
 Την ίδια ώρα, στο γήπεδο Ξυλοκάστρου, ο Πανκαμαριακός, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, που προσπαθεί για την παραμονή του στη κατηγορία, ενώ στο Χιλιομόδι , ο καταδικασμένος με υποβιβασμό Ατρόμητος , τίθεται αντιμέτωπος με την Ελλάδα Βέλου. Στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" ο Ισθμιακός υποδέχεται τον Πανσολυγειακό,ενώ  την ίδια στιγμή στιγμή, στο Λέχαιο, ο τοπικός Ηρακλής μάχεται στο τοπικό ντέρμπι με τον συδημό τη του Ολυμπιακό Άσσου. Τέλος στα Αθίκια ο Τενεάτης και η Θύελλα Πετρίου αναζητούν βαθμούς  για να σιγουρέψουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

26η Αγωνιστική
1/4/17, 16:00
Παννεμεατικός -  ΠΑΣ Κόρινθος
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Ελλάς Βέλου
Ηρακλής Λεχαίου -  Ολυμπιακός Άσσου
Αστέρας Δερβενίου -  Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Πανκαμαριακός - ΣΦΛ Ολυμπιακός
Ισθμιακός -  Πανσολυγειακός
Κόρινθος '06 - Πέλοπας Κιάτου
Τενεάτης Αθικίων - : - Θύελλα Πετρίου
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου