Η τους αλλάζει όλους ή βουλιάζει ο πρόεδρος της Ενωσης!

Με τις εκλογές της Ενωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων έχουμε ασχοληθεί ελάχιστα αν και απέχουν λιγότερο απο 150 ημέρες.
Οι κατά καιρούς αναφορές μας σε ονόματα έχουν γίνει με ρεπορτάζ της επικαιρότητας.
Ομως οι εξελίξεις τρέχουν και νέα ονάματα έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για να μπούν επικεφαλής παράταξης που θα πάρει την Ενωση
Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μία καθαρή εικόνα για την κατάσταση που υπάρχει σήμερα ξεκινώντας απο την σημερινή διοίκηση.

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ-ΠΛΕΥΡΑ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ
Οσοι πιστεύουν ότι θα κερδίσουν τον Τσιχριτζή εύκολα βρίσκονται προφανώς  σε άλλο τόπο. Ο δικηγόρος είναι έμπειρος και ξέρει τον τρόπο να κινείται αποτελεσματικά Ακόμα και στην ΕΠΟ έχει εν πολλοίς αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την πλευρά Γραμμένου, χωρίς να τα χαλάσει με την απερχόμενη διοίκηση. Είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά όχι ανίκητος.
Το μεγάλο του βαρίδι είναι οι παρατρεχάμενοι του.
Ενώ ο ίδιος είναι προσεχτικός και ποτέ δεν προκάλεσε αυτοί προκαλούν.
Οσο κοντά του κρατά ότι πιο αναχρονιστικό, ξεπερασμένο και ξεφωνισμένο υπάρχει στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο μεγαλώνει ο αριθμός των ομάδων που πάνε απέναντι του.
Οσοι κρατά ανθρώπους που ζούν απο το ποδόσφαιρο και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί υπηρέτες όλων των αφεντάδων ο κ.Τσιχριζής απομακρύνεται απο την Ενωση.
Οι "επαγγελματίες ενωσιακοί" που δεν βαρέθηκαν τόσα χρόνια να είναι στο κυβερνητικό στρατόπεδο της Ενωσης και να μην έχουν δώσει απο την τσέπη τους δραχμή για το ποδόσφαιρο αλλά απεναντίας να βγάζουν λεφτά απο αυτό είναι ο σοβαρότερος λόγος για να αλλάξει χέρια η Ενωση.
Εδώ και 5 χρόνια στην Κορινθία άλλαξαν ομάδες, άλλαξαν παίκτες, άλλαξαν προπονητές οι μόνοι που κάθε Σάββατο βλέπεις στα γήπεδα είναι 10 άνθρωποι που το έχουν κάνει επάγγελμα το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Ενώ οι παράγοντες των ομάδων με το αίμα τους προσπαθούν να τις κρατήσουν ακόμα και εις βάρος των οικογενειών τους αυτοί οι 10 τους κάνουν πλάκα και βγάζουν το χαρτζιλίκι τους.
Οταν εξελέγει ο κ.Τσιχριτζής πρόεδρος της Ενωσης αυτούς κατήγγειλε και για αυτό τον ψήφισαν οι ομάδες αλλά δυστυχώς με τους ίδιους διοικεί σήμερα.
Ο πρόεδρος της Ενωσης έχει πληρώσει το χόμπι του για το ποδόσφαιρο. Αυτοί κέρδισαν.
Φημολογείται έντονα ότι στις επόμενες εκλογές αν είναι υποψήφιος ο κ.Τσιχριτζής (είναι ανοικτό το θέμα της ΕΠΟ) θα συνεργαστεί με τον "αντίπαλο του" στις προηγούμενες εκλογές επιχειρηματία κ.Θανάση Πισιμίση, που είναι και διοικητικός παράγοντας του Ζευγολατιού.
Μία συνεργασία που σήμερα δεν μπορεί να εκτιμηθεί η απήχηση της και θα εξαρτηθεί απο πολλά ακόμα και αμιγώς αγωνιστικά.
Σημαντικό ρόλο θα παίξει στον δρόμο προς τις εκλογές και το ποιός θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Σε μία κατηγορία που οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές και αλλάζουν διαρκώς
Οπως επίσης και το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα γίνουν οι εκλογές.
Αν επικρατήσει το ενιαίο ψηφοδέλτιο θα διαμορφωθούν εντελώς άλλες συνθήκες.
Παρατηρώντας ψύχραιμα την κατάσταση διαπιστώνει κανείς ότι αν δεν κάνει δραματικές αλλαγές ο κ.Τσιχριτζής ιδιαίτερα σε πρόσωπα, δύσκολα θα κρατηθεί.
Με αυτά τα πρόσωπα δεν μπορεί να πάει πουθενά και το ξέρει καλά και ο ίδιος.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ;
Οσοι κάνουν τους ειδικούς γύρω απο το ποδόσφαιρο λένε ότι τις εκλογές στην Ενωση θα πάρει όποιος δώσει τα περισσότερα λεφτα. Κυνικό αλλά και αληθινό ταυτόχρονα.
Αυτο με την προυπόθεση ότι οι εκλογές για την ΕΠΟ θα γίνουν το φθινόπωρο γιατί αν γίνουν πριν τις εκλογές της Ενωσης  (πράγμα πιθανό), ΚΑΝΕΙΣ δεν θα δώσει λεφτά στην Κορινθία που θα είναι ήδη αδιάφορη. Το ίδιο ισχύει και για την αντιπολίτευση.
 Στην παράταξη Τσιχριτζή το παλιό σύνθημα  ή τα αλλάζουμε όλα ή βουλιάζουμε είναι πιο πραγματικό απο ποτέ.
Διαπιστώνει κανείς διάθεση αλλαγών;
Γ.Λ.
Μάρτιος 2017
Street life



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου