Η Κόρινθος 06 έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα με νίκη 1-0...!


 Και οι "μάχες" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας καλά κρατούν...
 Ένα πρωτάθλημα που παίρνει εκ νέου φωτιά μετά την νίκη του ΑΣ Κόρινθος 2006, επί του πρωτοπόρου Πέλοπα Κιάτου με 1 - 0 στο ντέρμπι κορυφής στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.
 Το μοναδικό τέρμα του συγκροτήματος του Σταύρου Μπινιάρη πέτυχε μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Φίλης στο 11΄. Το ντέρμπι ήταν αμφίροπο με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές χαμένες ευκαιρίες.
 Προς το τέλος του αγώνα  υπήρξε μικρο ένταση στην εξέδρα του ΔΑΚ, με τους οπαδούς της γηπεδούχου να πανηγυρίζουν πετώντας βεγγαλικά.
 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Χανδρινός, Ροθώνης , Φίλης, Σιδέρης, Μαυρέλης Δ., Πασαλίδης, Μαζιώτης, Γκολέμης (84’ Πετκοφ), Αμπαδιωτάκης Κ. , Δημητριάδης (53’ Ζαγοριανός), Κόκκας
 ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Ριζάι, Σελλάς, Μιχαλόπουλος (83’ Πετρόπουλος), Βελέντζας, Παπαβασιλείου, Νάκος, Δεδάκης, Μπούκης Μυργιώτης, Αναγνωστόπουλος (70’ Παλογιαννίδης), Πράττος
 Η Κόρινθος ’06 με τη νίκη μειώνει την διαφορά της από τον Πέλοπα στον πόντο και πλέον αποκτά ψυχολογικό προβάδισμα για τους εναπομείναντες 4 αγώνες, από την στιγμή που ο Πέλοπας έχει ακόμη ένα ντέρμπι με τον 3ο της βαθμολογίας, ΠΑΣ Κόρινθος στον Συνοικισμό, την προτελευταία (29η) αγωνιστική .
 Η άλλοτε κραταιά ομάδα της Κορινθίας,ο ΠΑΣ πέρασε με 2 - 0 από τη Νεμέα επί του Παννεμεατικού, και απέχει από την κορυφή - 2 βαθμούς τώρα.
 Ισόπαλο 1 - 1 έληξε στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου το «El Clasico» της Δυτικής Κορινθίας ανάμεσα στον Αστέρα Δερβενίου και τον συνδημότη του, Κυπελλούχο Κορινθίας, Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
 Ο Αστέρας του Γιώργου Καραούζου προηγήθηκε στο σκορ με τον Χρήστο Βυζά για να ισοφαρίσει ο Ηρακλής με το νεαρό Αθανασούλη.
 Ο αγώνας γιά τους "πράσινους"του Νίκου Κολιμάδη, αποτέλεσε κρας τέστ πριν από τον εντός έδρας αγώνα τους, τη προσεχή Τετάρτη, με την Καλαμάτα, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτενών Ελλάδος.
 Την ίδια ώρα, στο γήπεδο Ξυλοκάστρου, ο Πανκαμαριακός, επικράτησε με 2 - 1 επι του Ολυμπιακού Λουτρακίου που βλέπει τώρα μη επισφαλή την παραμονή του στην κατηγορία και να ακολουθει στη Β΄κατηγορία τον ουραγό Ατρόμητο Χιλιομοδίου που έχασε εντός έδρας με 1 - 3 από την Ελλάδα Βέλου.
 Στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" ο Ισθμιακός έχασε με 2 - 5 από τον Πανσολυγειακό, που εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία ,ενώ την ίδια στιγμή στιγμή, στο Λέχαιο, ο τοπικός Ηρακλής επικράτησε με 4 - 1 στο γειτονικό ντέρμπι επι του συνδημότη του Ολυμπιακού Άσσου.
 Τέλος στα Αθίκια ο Τενεάτης νίκησε με 2 - 1 την Θύελλα Πετρίου και βρίσκονται στους +7 βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

  26η Αγωνιστική
Παννεμεατικός -  ΠΑΣ Κόρινθος 0 - 2
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Ελλάς Βέλου 1 - 3
Ηρακλής Λεχαίου -  Ολυμπιακός Άσσου 4 - 1
Αστέρας Δερβενίου -  Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1 - 1
Πανκαμαριακός - ΣΦΛ Ολυμπιακός 2 - 1
Ισθμιακός -  Πανσολυγειακός 2 - 5
Κόρινθος '06 - Πέλοπας Κιάτου 1 - 0
Τενεάτης Αθικίων - : - Θύελλα Πετρίου 2 - 1

Πηγή



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου