Ο Νίκος Σαπουντζάκης live στο DOCK


Αυτο το Σαββατο 11 Φεβρουαριου η σκηνη του DOCK υποδεχεται τον:

ΝΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ LIVE!!!

Ο Νικος Σαπουντζακης γεννηθηκε πριν απο 28 χρονια στο Ηρακλειο Κρητης..
Σπουδασε κοινωνικος λειτουργος στο Ηρακλειο και η πρωτη του επαφη με τη μουσικη
εγινε στο δευτερο ετος των σπουδων του..Τοτε επιασε κιθαρα για πρωτη φορα στη ζωη του,μαθαινωντας συγχορδιες
εγραφε και τα πρωτα του κομματια..
Τα τελευταια χρονια εχει συνεργαστει επι σκηνης με αρκετα ονοματα του μουσικου στερεωματος Β.Παπακωνσταντινου-Χ.Θηβαιος-Ε.Ζουγανελη-Μπλε-Α.Μπαμπαλη-ROUS-Β.Καζουλης-A.Λουλατζης Γ.Ν Ζερβακης κ.α

-Το 2011 εκανε την πρωτη του φιλικη συμμετοχη σε αλμπουμ οπου απαρτιζεται απο τον Παντελη Θαλασσινο,τον Ψαραντωνη και αλλους καταξιωμενους
καλλιτεχνες στο δισκο ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙ με το τραγουδι του ''ΠΡΩΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ''.

-TO 2012 κυκλοφορει το digital sinlge ''ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ''

-Το 2013 κυκλοφορει ο δισκος του Νοτη Σφακιανακη με τιτλο ''16 αυτοτελεις ιστοριες'' οπου υπαρχει το κομματι ''ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ'' σε στιχους και μουσικη του Νικου Σαπουντζακη
( Ο δισκος εγινε 6 φορες πλατινενιος )
-Το 2013 επισης παρουσιαζει το τραγουδι ''ΝΑ ΑΔΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ'' το οποιο ερμηνευσε μαζι με τον Αργυρη Λουλατζη.
-Το 2014 κυκλοφορει η πρωτη του δισκογραφικη δουλεια απο την cobalt music με τιτλο ''ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ'' , στο δίσκο συμμετεχει ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο ομωνυμο κομματι του δισκου.Επισης συμμετεχουν Αργυρης Λουλατζης, Γιωργος Ν. Ζερβακης και Fabrizio Polenghi.

-Το 2014 γραφει τη μουσικη των τραγουδιων στη παρασταση του ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ και της Αλικης Κατσαβου ''Ενας στρογγυλοκεφαλος στη χωρα των μυτεροκεφαλων'' στην οποια πρωταγωνιστει ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ και τα τραγουδια στην παρασταση τα ερμηνευει ζωντανα ο Νικος Σαπουντζακης.
-To 2014 επισης δινει για δευτερη φορα στο ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ τραγουδι, στο δισκο ''ΜΑΖΙ'', ο Νικος Σαπουντζακης υπογραφει σε στιχο και μουσικη το ''ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ''.
-To 2015 κυκλοφορει το video clip ''ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ'' με πρωταγωνιστες τον ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ και το ΜΙΧΑΛΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟ.
Eπισης το καλοκαιρι του 2015 συμμετεχει σε αρκετες συναυλιες με Β.Παπακωνσταντινου, Ε.Ζουγανελη,Χ.Θηβαιο,Α.Μπαμπαλη και αλλους.

Μαζι του:
ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΙΟΣ-ΚΙΘΑΡΑ ΦΩΝΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΗΚΤΡΑ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00
ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 6983700151
ΤΙΜΗ 1ΟΥ ΠΟΤΟΥ 8 ΕΥΡΩ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου