Μάρω Μαρκέλλου live at DOCK


Η Μάρω Μαρκέλλου στο DOCK σε ένα καλτ-αποκριάτικο live.

Το Σάββατο 25 Φλεβάρη και στο τριώδιο μέσα, η τραγουδοποιός θα πάρει τα τραγούδια και την καταπληκτική της μπάντα και θα ανέβει με μία μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του DOCK στο Βραχάτι.
Μία παράσταση-αφήγημα, με πρόζες και εκπλήξεις, στην οποία η δισκογραφία της Μάρως συναντά τις καλτ επιρροές της από τα 80’s και τα 90’s, τη Βίσση, τη Βέμπω, το Δεληβοριά, το Μπίγαλη, τον Κραουνάκη σε ένα σύνθετο μωσαϊκό της σύγχρονης (ή και όχι τόσο) ελληνικής μουσικής σκηνής.
Θα χορέψουμε, θα πιούμε, θα μασκαρευτούμε, θα λάμπουμε απ' τη χαρά μας και καρνάβαλο θα δούμε.

Η μπάντα, πάντα, σαμπρέλα και ζάντα:
Ο Ισοκράτης, ο Σταμάτης Σταματάκης (Ηλεκτρικό μπάσο/φωνή)
Ο αειθαλής, ποτέ του ατελής, Ο Γιώργος Καρλής (Τύμπανα)
Ο εκ Μάνης, μα και Νέας Ορλεάνης, ο Δημήτρης Σαρλάνης (κιθάρα/φωνή)
Ο βάζων στη νύχτα το μπριγιόλ, ο Νίκος Σολ (βιολί)


Μάρω Μαρκέλλου:
Ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία από παιδί, με ποιήματα και άλλες φαντασίες. Όταν έμαθε και κιθάρα βγήκαν τα πρώτα τραγούδια.
Σπουδάζει στη Νομική Αθηνών όπου οι φοιτητικές εμπειρίες, μαζί και με τις εργασιακές ασχολίες, αναμειγνύονται απρόσμενα σε υλικό πρωτογενές.
Το υλικό αυτό φτάνει μέσω συγκυριών στα έμπειρα αυτιά του Φοίβου Δεληβοριά, ο οποίος και αποφασίζει να στηρίξει ένα νέο ταλέντο.
Με την πρώτη βουτιά στα νερά της μουσικής, κάνει τα πρώτα της βήματα με εμφανίσεις στο Ζυγό, το Κύτταρο αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η Μυρτώ Κοντοβά την εντοπίζει και τον ίδιο χειμώνα βρίσκεται καλεσμένη σε επεισόδιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Υπέροχα Πλάσματα» υποδυόμενη τον εαυτό της, τραγουδώντας τον «Σκρουτζ Μακ Ντακ» και την «Ομορφιά του Θέλω».

Στη συνέχεια προχωρά στην ηχογράφηση και κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της, «Κορίτσι Για Σπίτι» , με τη Lyra και παραγωγό το Φοίβο Δεληβοριά.

Συνεχίζει με συνεργασίες απολαυστικές επί σκηνής, (με τον Πάνο Μουζουράκη, τη JoannaDrigo, το Γιώργο Χατζηπαύλου κ.α.), συναντήσεις στιγμιαίες (Διονύσης Σαββόπουλος, Στέφανος Κορκολής, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ρους, Κατερίνα Κυρμιζή, Μιρέλα Πάχου, Μίλτο Πασχαλίδη κ.α.), αλλά και συναντήσεις παντοτινές, («Η Φάβα», Πάνος Σουρούνης, Γιώργης Χριστοδούλου). Σιγά σιγά γεννιούνται και νέα τραγούδια, δεύτερης «γενιάς».
Κάποια στιγμή αποφασίζει οτι ο καλλιτέχνης είναι ανολοκλήρωτος αν οι δημιουργίες του κατοικούν σε συρτάρια, κι αν δεν επικοινωνεί με τον ακροατή. Βρίσκει λοιπόν σπίτι στην οικογένεια της FeelgoodRecords, και μαζί με τους καλύτερούς της φίλους (Φ. Δεληβοριάς,, Π. Μουζουράκης, Μ.Πάχου) τραγουδούν το promosingle “Δέκα Υδραυλικοί”, (Φεβρουάριος 2016) προάγγελο του δεύτερου προσωπικού της άλμπουμ σε παραγωγή του Νίκου Μακράκη.
Δεύτερο single από το άλμπουμ («Υποψήφια Μάνα») αποτελεί το «Καλοκαίρι» (Σεπτέμβρης 2016), ένα τραγούδι με ρομαντική διάθεση, για να ντύσει την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου.

Ωρα εναρξης 22:00
Τιμη 1ου ποτου 8 ευρω
Τηλ κρατησεων 6983700151
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου