Με αυγά και γιαούρτια θα μιλάμε πλέον στην Κόρινθο;

Η αρχή έγινε στο δημοτικό στάδιο της πόλης, όταν μία ομάδα 10-15 ανθρώπων πέταξαν γιαούρτια στον χώρο που καθόταν ο δήμαρχος της Κορίνθου.
Μετά τα γιαούρτια μεταφέρθηκαν ως απειλή σε δημοσιογράφους και σε όποιον δεν συμμορφώνεται με τις επιθυμίες της ίδιας ομάδας ανθρώπων.
Χθες ένας ανήλικος προσπάθησε να περάσει αυγά στο γήπεδο του Συνοικισμού για να πεταχθούν στον πρόεδρο της ομάδας Ελλάδα Βέλου Γιώργο Τριαντάφυλλο όπως ο ίδιος με ενυπόγραφη καταγγελία του αποκαλύπτει.
Η Κόρινθος είναι πολύ μικρή πόλη και ο ένας γνωρίζει ακόμα και τα κουταλοπήρουνα του άλλου
Και όπως συμβαίνει στις μικρές πόλεις είναι γνωστοί και η πραγματικοί αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί.
Ιδιαίτερα μάλιστα όταν οι ηθικοί αυτουργοί στο "κόλπο" βάζουν ανήλικα παιδιά και προσπαθούν να τα "εκπαιδεύσουν", σε συμπεριφορές παραβατικές...!
Στις μικρές πόλεις όταν πετάς αυγά και γιαούρτια, είναι νομοτέλεια ότι θα φας αυγά και γιαούρτια και όχι μόνο.
Επειδή μπαίνουμε σε μία ανοησία που δεν την έχει ανάγκη ούτε η πόλη, πολύ περισσότερο ο αθλητισμός της πόλης καλό θα είναι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, που έχουν ονοματεπώνυμο να το σταματήσουν εδώ!
Οσοι προσπαθούν να φανατίσουν και να δημιουργήσουν μίσος σε ανήλικα παιδιά, για να επιβιώσουν δεν έχουν θέση στην μικρή αυτή κοινωνία.
Η κοινωνία είναι ανεκτική αλλά όλα έχουν το όριο τους.
Είναι κρίμα άνθρωποι που έχουν δική τους οικογένεια, δουλειά αλλά και ζούν στην πόλη, να υιοθετούν οι ίδιοι τέτοιες μεθόδους.
Πολύ περισσότερο να τις προτείνουν...!
Είπαμε όσο εύκολο είναι να γιαουρτώσεις κάποιον ή να του πετάξεις ένα αυγό, απλά για να φανείς "μάγκας" στον μέντορα σου, το ίδιο εύκολο είναι να το υποστείς ο ίδιος..!!!
Και μετά αυτό το κουβάρι κανείς δεν ξέρει...που έχει την άκρη του.!
Η Κόρινθος είναι μία πόλη που έχει πολλά προβλήματα αλλά οι Κορίνθιοι, δεκαετίες τώρα, τα λύνουν με πολιτισμένο τρόπο και χωρίς βία.
Αν κάποιοι ονειρεύονται την βία ως λύση θα εκπλαγούν και οι ίδιοι απο τα αποτελέσματα της.
Γ.Λ.
Ιανουάριος 2017
Street Life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου