Μπινιάρης: Ή μένει καθαρή η Κόρινθος '06 ή πάμε σπίτια μας!!!!

Καμία έκπτωση στις ηθικές και αθλητικές αξίες της ομάδας, δηλώνει ο πρόεδρος της Κορίνθου '06.
Ενώ το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας βρίσκετε στην πιο κρίσιμη καμπή του, ο κ.Δημήτρης Μπινιάρης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε πολλές κατευθύνσεις.
Και μάλιστα μία μόλις ημέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα στο δημοτικό στάδιο με την ομάδα έκπληξη του Ισθμιακού, που θα κρίνει πολλά για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Βαρυσήμαντη δήλωση του προέδρου της Κορίνθου 2006
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ:
"¨Η ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Ή ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ"
Η Κόρινθος '06, είναι μία νεανική ομάδα, που σε καμία περίπτωση δεν θα συνδέσει το όνομα της με τις παθογένειες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα του Κορινθιακού.
Οπως δήώσε ο πρόεδρος μας κ.Δημήτρης Μπινιάρης σε πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, αν αλλάξει ο χαρακτήρας της ομάδας, δεν υπάρχει και λόγος ύπαρξης μας.
"Ή θα μείνουμε, όπως είμαστε καθαροί σε όλα τα επίπεδα και θα ξαναφέρουμε τον κόσμο της Κορίνθου στο γήπεδο ή θα ασχοληθούμε με τις δουλειές μας.
Οι Κορίνθιοι φίλαθλοι,έχουν κουραστεί και έχουν αηδιάσει απο παρασκήνια,υπόγειες συμφωνίες, αθέτηση των λόγων και απο ένα ποδόσφαιρο που δεν σέβεται τον φίλαθλο και την νέα γενιά.
Η Κόρινθος '06, αν έχει κάτι να αποδείξει ή να πετύχει θα το κάνει μέσα στο γήπεδο και όχι έξω απο αυτό.
Ή θα έχουμε μία ομάδα που θα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και θα είναι υπόδειγμα στην κοινωνία ή δεν θα έχουμε τίποτα.
Οραμα μας είναι να πάμε την πόλη μας μακριά και να αναδείξουμε και πάλι την Κόρινθο, ως ηγέτιδα δύναμη του ποδοσφαίρου και στο όραμα αυτό δεν θα κάνουμε εκπτώσεις, συμβιβασμούς ή συμφωνίες με την παρακμή.
Αν είμαστε οι καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα θα πείσουμε τους φιλάθλους ότι αξίζουμε την προσοχή και τον σεβασμό τους.
Ετσι ξεκινήσαμε και έτσι θα συνεχίσουμε.
Η Κόρινθος 06, είναι η δύναμη ανανέωσης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και θέλει να φέρει νέο ήθος.
Σεβόμαστε, την ιστορία, την προσπάθεια και τα όνειρα όλων των Κορινθιακών ομάδων ΑΛΛΑ ασχολούμαστε, μόνο με την δική μας.
Δεν θα πάψουμε ούτε στιγμή να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, που θα δίνει χαρά στους συμπατριώτες μας Κορίνθιους
Τρόποι για να χαλάσουμε τα λεφτά μας υπάρχουν πολύ καλύτεροι και πιο αποδοτικοί επικοινωνιακά απο το ποδόσφαιρο, που συνήθως σε κερνάει αχαριστία και πίκρα.
Ο δρόμος της ποδοσφαιρικής ανανέωσης είναι δύσβατος αλλά εμείς θα τον πάμε μέχρι το τέλος του".
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου