Κόσμος πάει και έρχεται αλλά το Ζευγολατιό...βυθίζεται!


Η ομάδα του Ζευγολατιού πάει απο το κακό στο χειρότερο φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Γενικώς έχει χαθεί η μπάλα.
Προπονητές πάνε και φεύγουν στο Ζευγολατιό, αλλαγές γίνονται αλλά η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και έχει γίνει ένα εύκολο απόγευμα για τους αντιπάλους της..!
Δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα που έχει ανέσεις Β' Εθνικής αλλά μάλλον δεν έχει κάνενα πλάνο για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μέσα σε μία μέρα, το Σάββατο και πριν το δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της με την Χαλκίδα όπου και έχασε με 1-0, ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γρηγόρη Δράγαζη και τον συνεργάτη του Άγγελο Νικολόπουλο.
 Λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωσε την συνεργασία του προπονητή κ. Γιάννης Τζανόγλου ως συνεργάτη/βοηθού προπονητή του νέου προπονητή μας Βαγγέλη Λαιβερά.
 
ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 
1.
Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ζευγολατιού ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Δράγαζη και τον συνεργάτη του Άγγελο Νικολόπουλο.
Η διοίκηση και ο πρόεδρος Χάρης Πισιμίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Τεχνικό Διευθυντή Γρηγόρη Δράγαζη για την προσφορά του στο σωματείο μας και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.
Ο Κος Δράγαζης παραμένει φίλος της ομάδας μας, μιας και η σχέση του με την διοίκηση παραμένει άψογη και είναι πρόθυμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του από εδώ και πέρα σε συμβουλευτικό επίπεδο.
Η διοίκηση θα βρίσκετε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον τεχνικό για διάφορα θέματα που την απασχολούν κατά καιρούς.
2.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στο τεχνικό επιτελείο του Αθλητικού Ομίλου Ζευγολατιού ανήκει πλέον και ο προπονητής Γιάννης Τζανόγλου.
Ο έμπειρος τεχνικός παίρνει το ρόλο του συνεργάτη/βοηθού προπονητή του προπονητή μας Βαγγέλη Λαιβερά.
Ο Κος Τζανόγλου βρίσκεται στις προπονήσεις από την Τετάρτη και μαζί με τον προπονητή Βαγγέλη Λαιβερά τον Γυμναστή Παναγιώτη Τσιάμη τον προπονητή τερματοφυλάκων Σταύρο Παππά και τον φυσιοθεραπευτή Αινεία Σαμώνη έχουν μελετήσει το έμψυχο υλικό και έχουν βγάλει το πρόγραμμα προπονήσεων.
Εμείς τον ευχαριστούμε για την τιμή να βρίσκεται στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την ομάδα μας.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου