Δεν καταλαβαίνουν στον Πέλοπα απο ψιθύρους και αθλιότητες!


Οι Κορίνθιοι έχουν βιαστεί να διαγράψουν τον Πέλοπα και να τον θεωρούν ήδη εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς και της ανόδου στην Γ' Εθνική.
Και αυτό μπορεί να αποδειχθεί τραγικό λάθος.
Ο Πέλοπας έχει καλή ομάδα και με εξαίρεση το παιχνίδι στο Λέχαιο δείχνει ικανός για όλα.
Αν μάλιστα κερδίσει τον ΠΑΣ στο γήπεδο του βάζει πλώρη για τίτλο και θα έχει πολλά αβαντάζ σε αυτό για όσους μπορούν να δούν λίγο πιο μακριά.
Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Κόρινθο στο Κιάτο στις 7 Ιανουαρίου είναι σχεδόν τα πάντα για τον Πέλοπα.
Θέλουμε δεν θέλουμε το κλίμα θα είναι πολεμικό και φροντίζουν για αυτό οι ψίθυροι που έχουν πλέον αρχίσει να γίνονται κραυγές.
Οι ψίθυροι αυτοί αδικούν κατάφωρα ποδοσφαιριστές του Πέλοπα Κιάτου και έχουν αρχίσει να τους εκθέτουν μέρες πριν γίνει ο αγώνας.
Πρέπει να είναι κανείς πολύ βλάκας για να "ποντάρει" σε επαγγελματικές ή άλλες σχέσεις.
Είναι δεδομένο οτι ο Πέλοπας θα παίξει για την νίκη, γιατί δεν είναι μόνο ιστορική ομάδα αλλά έχει και βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα.
Είναι εξάλλου μία ομάδα που δεν έχει δώσει δικαιώματα σε κανένα τόσες δεκαετίες τώρα.
Οι άθλιοι ψίθυροι αδικούν και τον ΠΑΣ Κόρινθο, που αν νικήσει θα το έχει κάνει με την αξία του αλλά ήδη έχουν πυροδοτήσει αμφιβολίες.
Αυτοί που βρωμίζουν χρόνια το Κορινθιακό ποδόσφαιρο είναι 5-6 αλλά κανείς δεν τους πέταξε με τις κλωτσιές έξω απο τα γήπεδα.
Απεναντίας κατά καιρούς τους χρησιμοποιούν ως "σωτήρες"..!
Οι 22 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο του Κιάτου δεν θα παίξουν μόνο για την νίκη αλλά και για την αξιοπιστία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και την αναγέννηση του, που είναι ευχή των χιλιάδων φίλων του
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου