Οι κάλτσες...ο Νοεφυτιάδης και οι παιδικές φανέλες...!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:
Ο διαιτητής κ.Γιάννης Νεοφυτιάδης έχει απασχολήσει το τελαυταίο διάστημα την αθλητική κοινή γνώμη με διάφορα. Εφτασε μέχρι και σε τηλεοπτικές εκπομπές να γίνεται θέμα.
Είναι προικισμένος διαιτητής αλλά οι άσπονδοι φίλοι του λένε ότι έχει μπλέξει την διαιτησία με άσχετα θέματα και δεν έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του, αναζητώντας στηρίγματα που απλά τον εκθέτουν.
Χωρίς κανένα επηρεασμό απο δημοσιεύματα τοπικών σελίδων και αρθρογράφων το κείμενο αυτό γράφετε επειδή μάθαμε κάτι που δεν είναι απλά εξωφρενικό αλλά στιγματίζει τον θεωρητικά ανερχόμενο Κορίνθιο διαιτητή και ρίχνει λάδι στην φωτιά..!

Ο Γιάννης Νεοφυτιάδης ήταν ο διαιτητής στο ντέρμπι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου ανάμεσα στην Κόρινθος 06 και τον ΠΑΣ Κόρινθο.
Στα αποδυτήρια πριν αρχίσει ο αγώνας των δύο ομάδων ο Νεοφυτιάδης απειλούσε την Κόρινθο 06 ότι θα κλείσει το φύλλο αγώνα και δεν θα γίνει ο αγώνας αν δεν αλλάξει στολή η ομάδα...
Η ομάδα της Κορίνθου 06 είχε στην διάθεση της 3 στολές αλλά ο διαιτητής δεν δεχόταν καμία γιατί...οι κάλτσες του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Κόρινθος είχαν κάποια απόχρωση του χρώματος απο τις 3 αυτές εμφανίσεις...!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;
Και όμως το έκανε ο Νεοφυτιάδης, ο οποίος όχι μόνο δεν ζήτησε απο τον τερματοφύλακα να αλλάξει κάλτσες αλλά είπε στην διοίκηση της Κόρινθος 06 ότι δεν θα ξεκινήσει καν τον αγώνα..!
Για καλή τους τύχη οι διοικούντες την '06 θυμήθηκαν ότι στα αποδυτήρια είχαν τις στολές...της παιδικής ομάδας...!!!!!!
Αυτές φόρεσαν τελικά και οι παίκτες ζορίστηκαν πολύ γιατί τους ήταν στενές και τους δυσκόλευαν στον αγώνα...!!!!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ...!
Τι έχει να πεί ο κ.Νεοφυτιάδης;;;;
Για να είμαστε δίκαιο μέσα στο γήπεδο διόρθωσε την στάση του και έπαιξε 50-50.

Street life
Δεκέμβριος 2016
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου