Ο ταλαντούχος σεφ που απογειώνει το soul..!!!


Είναι κοινό μυστικό στην πιάτσα της Κορίνθου, ότι πίσω από την μεγάλη επιστροφή του cafe-bar soul, κρύβεται η κουζίνα του.

Το μαγαζί στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη, είχε υποχωρήσει μέχρι που η διεύθυνση αποφάσισε να ανακαινίσει το χώρο και να ρίξει το βάρος στην κουζίνα και πέτυχε σε ελάχιστο χρόνο όχι μόνο να πάρει πίσω τους παλιούς του φίλους αλλά και να δημιουργήσει ένα νέο πελατολόγιο, υψηλότερου οικονομικού επιπέδου.

Το παραδέχονται ακόμα και οι ανταγωνιστές ότι η κουζίνα του soul, είναι πολύ δυνατή και έχει ταυτιστεί πλήρως με τις γαστρονομικές επιλογές των Κορινθίων.

Ποιος βρίσκεται όμως πίσω από τα εδέσματα που έχουν δημιουργήσει φανατικούς πελάτες;
Είναι ο νεαρός σεφ  Παναγιώτης Μαζιώτης με την ομάδα του!

Ένα πολύ ταλαντούχο παιδί που δοκίμασε τις δυνάμεις του σε ένα τόσο απαιτητικό χώρο και δεν βγήκε απλά νικητής αλλά θριάμβευσε.

Ένας Κορίνθιος σεφ, που αξίζει τον σεβασμό μας γιατί προσπαθεί να κερδίσει την κορυφή, χωρίς δημόσιες σχέσεις αλλά με την δουλειά του. 
Και η δουλειά του έχει αρχίσει πλέον να αναγνωρίζεται ακόμα και από τους κορυφαίους σεφ της χώρας.
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι είναι δύσκολο να βρεις τραπέζι στο  soul ακόμα και τις καθημερινές.
Έχει μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον και τους συμπατριώτες να έχουν ήδη αναγνωρίσει την τέχνη και τις ικανότητες του.




Το βίντεο που ακολουθεί είναι απο την χθεσινή παρουσία του Παναγιώτη Μαζιώτη, στην έκθεση Κορινθία 2016, στην οποία παρουσιάσε πιάτα και σπεσιαλιτέ φτιαγμένα με Κορινθιακά προϊόντα.!



 
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου