Επιτέλους έρχεται η νέα Toyota Supra


Ένα από τα πιο αναμενόμενα κοινά project των τελευταίων ετών στην παγκόσμια αυτοκίνηση φαίνεται πως παίρνει… σάρκα και οστά. Τα πρωτότυπα δοκιμών της νέας Toyota Supra εμφανίστηκαν καμουφλαρισμένα, στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι θέμα 1-2 ετών το λανσάρισμα του αυτοκινήτου παραγωγής.
Πριν αρκετούς μήνες είχε εμφανιστεί και το… έτερον ήμισυ, δηλαδή το μοντέλο της BMW που θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα και αναμένεται να λάβει το όνομα Ζ5. Η σχεδίαση της Supra θα είναι πάντως πιο προσγειωμένη σε σχέση με το εικονιζόμενο πρωτότυπο FT-1.
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ
Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στα ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου επιβεβαιώνουν αυτά που είχαμε γράψει στο NewsAuto.gr από το Φεβρουάριο του 2016, ότι δηλαδή η Supra θα κυκλοφορήσει και σε υβριδική έκδοση (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).
Οι πληροφορίες μας από μηχανολόγο της Toyota θέλουν την ιαπωνική μάρκα να επιλέγει υβριδικό σύστημα, το οποίο αφενός θα δώσει ώθηση στα δυναμικά χαρακτηριστικά της Supra και αφετέρου να περιορίσει κατανάλωση και ρύπους.
Δεν αποκλείεται να δούμε μία παραλλαγή του Multi Stage Hybrid System του Lexus LC 500h, το οποίο προσφέρει άμεση απόκριση σε κάθε πάτημα του γκαζιού. «Υπάρχει όντως το ενδεχόμενο στην υβριδική έκδοση του Supra να τοποθετηθεί το Multi Stage Hybrid System του Lexus LC 500h. Μην ξεχνάμε όμως ότι το δεύτερο είναι ένας μοντέλο υψηλού κόστους και μεγάλων διαστάσεων. Το Supra θα βρίσκεται σε χαμηλότερη κατηγορία, οπότε ένα λιγότερο ισχυρό υβριδικό σύστημα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες», μας είχε πει ο μηχανολόγος της Toyota που ασχολείται με τα υβριδικά συστήματα.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου