Η Kορίνθια σαξοφωνίστρια που «μάγεψε» τον Ρέμο



H Βάγια Καλαντζή (MissSaxoVaya) γεννήθηκε στην Κόρινθο και έχει Ελληνοβραζιλιάνικη υπηκοότητα.
Έχοντας σπουδές στη μουσική, στο θέατρο και το χορό συμμετείχε με το σαξόφωνο της σε κλασικές και σύγχρονες ορχήστρες. Τα τελευταία χρόνια, ως σαξοφωνίστρια, συνεργάζεται με μια σειρά καθιερωμένων DJ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάνοντας live εμφανίσεις σε Clubs και privateparties.
Πολυτάλαντη και ανήσυχο πνεύμα η Βάγια έχει υπάρξει και ηθοποιός, έχει συνεργαστεί μάλιστα με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης (Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Μπέζος, ΕβελίναΠαπούλια, Άκης Σακελλαρίου, Τάκης Ζαχαράτος και πολλούς άλλους). Υπήρξε αρθρογράφος για διάφορα περιοδικά και εφημερίδες ενώ εργάστηκε και ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε Αθήνα, Λουτράκι και Κόρινθο.
Πριν λίγα χρόνια εισήλθε στο χώρο της στιχουργικής κάνοντας συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές (Άννα Βίσση- αλήτισσα Ψυχή, το τάβλι. Αντώνης Ρέμος- Είναι Στιγμές. Σάκης Ρουβάς-Αγάπησέ με, κ.α. Έλενα Παπαρίζου- Δεν αλλάζω. Tamta-Σ αγαπάω. Κώστας Μαρτάκης- Ένταση. Μαρία- Έλενα Κυριακού- Δυο Εγωισμοί) και πολλά άλλα με αξιόλογους ερμηνευτές. Στο ενεργητικό της έχει και συνεργασίες με γνωστούς μουσικοσυνθέτες όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος , ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Γιάννης Κυφωνίδης) με στίχους της που έγιναν επιτυχία.
Η Βάγια Καλαντζή ζει στην Αθήνα και εργάζεται σε όλο τον κόσμο με το σαξόφωνο της.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου