To υπερσύγχρονο κέντρο LED στην Κόρινθο!


Eνα απο τα πλέον σύγχρονα στην Ελλάδα μαγαζιά που πωλούν αποκλειστικά φψτισμό ED είναι στην Κόρινθο.
Στην οδό Αδειμάντου 43 ο Βασίλης Λάγιος έχει διαμοφώσει ένα πολύ ωρεαίο χώρο,στον οποίο υπάρχουν τα πάντα που αφορούν την τεχνολογία ED αι σε τιμές μάλιστα εξαιρετικά ανταγωνιστικές με τις μεγάλες εταιρείες της χώρας.
Επισκεφθείτε το "Κέντρο LED" πριν αποφασίσετε για τον φωτισμό σας.

Μπορείτε να δείτε και ΕΔΩ τα προΪόντα και τις προσφορές







ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ LED
Ο φωτισμός LED έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με λαμπτήρες πυρακτώσεως, όπως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής,  είναι μικρότερου μεγέθους, και μπορεί να γίνει ταχύτερη εναλλαγή φωτός.

Σήμερα έχει διάφορες εφαρμογές, όπως ο φωτισμός των αερομεταφορών, σε προβολείς αυτοκινήτων, σε διαφημιστικές ταμπέλες, σε γενικό φωτισμό, σε σήματα κυκλοφορίας, σε υπολογιστές, σε κινητά, σε τηλεοράσεις και σε κάμερες που αναβοσβήνουν. Ωστόσο, τα LED αν και είναι αρκετά ισχυρά για το φωτισμό του δωματίου εξακολουθούν να είναι σχετικά ακριβά.
Οι δίοδοι εκπομπής φωτός λειτουργούν εντελώς διαφορετικά από τους άλλους λαμπτήρες αφού αποτελούν μια ηλεκτρομαγνητική πηγή φωτισμού - στην ουσία πρόκειται για ημιαγωγούς οι οποίοι εκπέμπουν φωτεινή ακτινοβολία όταν δέχονται ηλεκτρική τάση.
Αν και έχουν μεγαλύτερο κόστος, η μεγάλη απόδοση και ο χρόνος ζωής το αντισταθμίζουν και με το παραπάνω, ενώ παράλληλα δεν περιέχουν τοξικά συστατικά. Γι' αυτό και έχουν ανακηρυχθεί ομόφωνα η πιο φιλική πηγή φωτισμού για το περιβάλλον. 'Ολα τα παραπάνω πλεονεκτήματα, σε συνδυασμό με το μικρό μέγεθος και την ευελιξία τους, έχουν εκτινάξει στα ύψη τη χρήση των LED όχι μόνο στις οθόνες των ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και στον φωτισμό των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου