Ηλεκτρονικά eργαλεία για μικρές επιχειρήσεις»


Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, αναγνωρίζοντας την ανάγκη των μικρών ελληνικών επιχειρήσεων για χρήση όλων των διαθέσιμων ψηφιακών εργαλείων για να στηρίξουν την ανάπτυξή τους, σχεδίασε και υλοποιεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ηλεκτρονικά eργαλεία για μικρές επιχειρήσεις».
Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει με απλό και πρακτικό τρόπο την απαραίτητη γνώση για τα ψηφιακά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μικρή επιχείρηση ώστε να μην μένει στην επιφανειακή χρήση τους αλλά να αποκομίζει τα μέγιστα και πραγματικά οφέλη.
Μέσα σε 12 ώρες, οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τα δωρεάν εργαλεία του διαδικτύου για την εσωτερική επικοινωνία και οργάνωση (emails, calendar), για τη χρήση και ασφάλεια δεδομένων (icloud, Google drive) και για τα εργαλεία εκπαίδευσης και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού τους. Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης / social media (Facebook, Instagram, Linkedin) και τον τρόπο με τον οποίο αυτά μπορούν να επηρεάσουν την εικόνα και τις πωλήσεις μιας επιχείρησης.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην Πάτρα στις 28 & 29 Ιουνίου και στην Αθήνα στις 6 & 7 Ιουλίου.
Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας και έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.
Περισσότερες πληροφορίες στο site της Εξέλιξης.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου