Οικονόμου:Διαγωνισμός για νέο βιβλίο


Κάνε like & share το post του διαγωνισμού, και κάνε δικό σου το νέο βιβλίο της Χρυσηίδας Δημουλίδου “ Οι δαίμονες δεν έχουν όνομα ”.
Τι περιμένεις?
 Like, Share & Win!!
Συμμετοχές έως 29/06.

Η εταιρεία Οικονόμου  διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο: «Like, Share & Win για το νέο βιβλίο της Χρυσηίδας Δημουλίδου», στο πλαίσιο προώθησης των προϊόντων της Εταιρείας.
Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στην περίπτωση των ανήλικων διαγωνιζόμενων θεωρείται ότι η συμμετοχή τους φέρει τη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων τους. Σε περίπτωση της άρνησης των γονέων/κηδεμόνων να λάβει κάποιος ανήλικος μέρος στον διαγωνισμό, θα επέρχεται ακύρωση της συμμετοχής του.
Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι της Εταιρείας και (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω υπό (α) και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.
Η προωθητική ενέργεια θα διαρκέσει από την Τετάρτη 22/06/2016 (ώρα έναρξης 13:00) μέχρι και την Τετάρτη 29/06/2016 (ώρα λήξης 00:00). Συμμετοχές υποβαλλόμενες πριν ή μετά την εν λόγω περίοδο δεν θα λαμβάνονται υπ’ όψιν και θα αποκλείονται από τον Διαγωνισμό.

Η διαδικασία συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχει ως εξής: O εκάστοτε συμμετέχων μπορεί να λάβει μέρος στην κλήρωση μπαίνοντας κάνοντας Like & Share στην εικόνα του διαγωνισμού. 
 
Ανάδειξη Νικητή
Για την ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού θα γίνουν ηλεκτρονικές κληρώσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος όλες οι έγκυρες συμμετοχές. Ως «έγκυρη συμμετοχή» νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στον Διαγωνισμό, η οποία έχει υποβληθεί σύμφωνα με την διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο 5 ανωτέρω και έχει γίνει αποδεκτή. Η κλήρωση θα αναδείξει έναν (1) νικητή. Τα ονόματα των νικητών θα ανακηρυχθούν τις παρακάτω την Πέμπτη 30/06/2016 και θα δημοσιευθούν στη facebook σελίδα της εταιρείας: https://www.facebook.com/oikonomou.... Οι νικητές, αφού ενημερωθούν κατά τα ανωτέρω σχετικά με την ανάδειξη τους ως νικητές και προκειμένου να παραλάβουν το δώρο τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας τους στο Facebook. Συγκεκριμένα θα πρέπει να στείλουν σε προσωπικό μήνυμα τα παρακάτω στοιχεία (ήτοι, Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη, Τηλέφωνο) και να το αποστείλουν το αργότερο μέχρι και τις 31/07/2016 (και ώρα Ελλάδος 00:00),για να αποδεχθούν το δώρο τους, αλλιώς το δώρο χάνεται. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους με courier μετά την 1η Ιουλίου 2016.
7.Δώρα Διαγωνισμού
Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι τα εξής: Ένα (1) βιβλίο “Οι δαίμονες δεν έχουν όνομα” της Χρυσηίδας Δημουλίδου. Η Εταιρεία δικαιούται να προσδιορίσει κατά την ελεύθερη κρίση της τα ειδικότερα χαρακτηριστικά των Δώρων. Τα Δώρα είναι προσωπικά και οι νικητές του Διαγωνισμού, ή οι τυχόν επιλαχόντες αυτού, δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με χρήματα ή αντικατάστατα αυτών αντικείμενα. Οι νικητές δε, οφείλουν να συμπεριφέρονται νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου