"Καλλίρης | Είμαι ενεργά κοντά στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας"


Tην Πέμπτη 17 Μαΐου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης και η Διοικητική Επιτροπή επισκέφθηκαν τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη και τον ενημέρωσαν για πέντε σημαντικές παρεμβάσεις που είναι σε εξέλιξη από το Επιμελητήριο και έχουν ευρύτερο κοινωνικό χαρακτήρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλλίρης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για την ενημέρωση και τόνισε τη σημασία που έχει ο θεσμός στο Κορινθιακό επιχειρείν αλλά και την τοπική κοινωνία. Δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής των πρωτοβουλιών του Επιμελητηρίου Κορινθίας και δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την επίτευξη των σημαντικών όπως χαρακτήρισε στόχων της διοίκησης Πιτσάκη.

Ο κ. Καλλίρης δήλωσε σίγουρος ότι η έκθεση που θα γίνει στην Κόρινθο το φθινόπωρο θα είναι η πιο επιτυχημένη που έχει γίνει στην Πελοπόννησο.

Ο πρόεδρος κ. Πιτσάκης ανέλυσε διεξοδικά τις δράσεις του Επιμελητηρίου και επικεντρώθηκε:

1. Στη Διοργάνωση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO .

2. Στη σύσταση Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Κορινθίας.

3. Στην υλοποίηση προγράμματος «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

4. Στην υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα INTERREG EUROPE.

5. Στη διοργάνωση, διαχείριση και υλοποίηση προγραμμάτων Συμβουλευτικής, και Κατάρτισης για ανέργους και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις, με την Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κορινθίας.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου