Αστρολογία | Ερωτικές προβλέψεις γιια την εβδομάδα 19-25 Απριλίου


Η εβδομάδα μας δείχνει δύο διαφορετικά πρόσωπα, κάτι που κάνει και την ερωτική μας ζωή πιο ενδιαφέρουσα και ζουμερή. Οι πρώτες μέρες μας βρίσκουν μέσα στην ένταση και το δυναμισμό. Νιώθουμε τις φλόγες του πάθους να μας κυριεύουν και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τις εκμεταλλευτούμε -άλλωστε, θα ήμασταν ανόητοι αν απλά καθόμασταν και κοιτούσαμε. Αυτό, βέβαια, μας κάνει και ιδιαίτερα παιχνιδιάρηδες. Κακό δεν είναι, φτάνει να μην έχουμε σχέση ή να μη μάθει το άλλο μας μισό τις παρασπονδίες μας. Μια ζωή την έχουμε, εξάλλου! Απ’ το Σάββατο κι έπειτα γινόμαστε πάλι σπιτόγατοι και σφυρίζουμε κλέφτικα αδιαφορώντας για το τι λένε οι άλλοι για μας.

Κριός

Από διάθεση σκίζουμε αυτή την εβδομάδα, Κριαράκι μου, τι λες κι εσύ; Και φυσικά, όπως θα έπρεπε, η καλή σου διάθεση έχει και θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου -μπας και βρει λίγη γαλήνη αυτό το ταλαίπωρο το άλλο σου μισό. Καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε τις παρεξηγήσεις και τα εμπόδια κι επιτέλους ξεκλειδώνεις την επικοινωνία σου, κάτι που κάνει πολύ εύκολο το να μπορείς να εξηγείς στο ταίρι σου τι θες. Αν είσαι μόνος, μπορείς, αν θες, να πετύχεις το τζακ ποτ στον έρωτα, φτάνει φυσικά να γίνεις λίγο πιο ομιλητικός. Πλησίασε το άτομο που θες και κάνε παιχνίδι. Είναι απίθανο να μείνει αδιάφορος/η στη γοητεία σου.

 Ταύρος

Δυναμικό και με γεμάτη ένταση σε βρίσκει αυτή η ερωτική εβδομάδα, Ταυράκι μου, κάτι το οποίο σε βγάζει απ’ το λήθαργο, αλλά μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες με τον σύντροφό σου, μιας κι όλη αυτή η ένταση μεταφράζεται σε καβγάδες. Όχι πάντα, αλλά συχνά. Τι να κάνεις; Μετάφερε αυτό το πάθος στην κρεβατοκάμαρα και ζήσε το όσο κρατήσει, γιατί απ’ το Σαββατοκύριακο κι έπειτα τα πράγματα χαλαρώνουν  λίγο. Μη σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου, όμως! Δεν αλλάζει κάτι αν πας και σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού! Αν είσαι μόνος, τι να σου πω. Η ζωή είναι ωραία, τα λουλουδάκια ανθίζουν και οι μελισσούλες ζουζουνίζουν. Βγες έξω και ζουζούνισε κι εσύ.

 Δίδυμος

Να κάνεις καμιά θυσία στους θεούς του έρωτα, Διδυμάκι μου, γιατί το μεγάλο ζόρι που περνάς μοιάζει να έρχεται στο τέλος του. Μετά απ’ την τόση γκρίνια, τους καβγάδες και τις εντάσεις, το ταίρι σου μπορεί να βγάλει το κράνος του και να ηρεμήσει λίγο ο άνθρωπος. Μια γατούλα ξεπροβάλλει από μέσα σου και μάλιστα χαδιάρα. Ελπίζω να συνειδητοποιείς πόσο καλό θα σου κάνει αυτή η αλλαγή στη σχέση σου και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς στο μέγιστο. Αν δεν έχεις ταίρι το σίγουρο είναι πως γλύτωσες τους καβγάδες. Αν το θελήσεις, όμως, αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείς να βρεις κάποιον να τον ζαλίζεις με τη γλυκιά πολυλογία σου. Γιατί όχι;

 Καρκίνος

Όσο καλυτερεύει ο καιρός, τόσο φτιάχνει κι η διάθεσή σου, αλλά κι οι συνθήκες στη σχέση σου, Καρκινάκι μου -κάτι που σε κάνει να νιώθεις ευγνωμοσύνη γιατί κατάφερες να βγεις σώος από την τρέλα του προηγούμενου διαστήματος και –γιατί να το κρύψουμε άλλωστε– έχεις ακόμα σχέση. Και μέσα σε όλα, ζεις μία παθιάρικη εβδομάδα, με όλα τα χαμένα συναισθήματα να έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Αν δεν κατάφερες να βγεις αλώβητος το προηγούμενο διάστημα κι έμεινες χωρίς ταίρι, ή ήσουν μόνος από πριν, αυτή την εβδομάδα έχεις κάθε ευκαιρία να διώξεις τη μοναξιά σου από τη ζωή σου. Μην το παίξεις δύσκολος σε προτάσεις που θα σου γίνουν και θα βγεις κερδισμένος.

 Λέων

Παραζωήρεψες όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, Λιονταράκι μου, κι η εβδομάδα που έρχεται σε κάνει ακόμα πιο τολμηρό κι ατίθασο. Αν είσαι μόνος σου, καλά κάνεις, αφού τίποτα δε θα έπρεπε να μπει ανάμεσα σε σένα και στις επιθυμίες σου. Εξάλλου, δεν έχεις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις απέναντι σε κάποιο άτομο, γιατί να μη χαρείς; Εσύ που είσαι σε σχέση, σαφώς ζηλεύεις γιατί πρέπει να δείξεις ένα καλό πρόσωπο στην κοινωνία, αλλά απ’ το Σαββατοκύριακο κι έπειτα δε θα σε νοιάζει καθόλου που πρέπει να ανήκεις σε έναν άνθρωπο μόνο. Εν αντιθέσει, θα έλεγα. Ευλογείς την τύχη σου και κάνεις ό,τι μπορείς για να δείξεις στο άλλο σου μισό πόσο ευτυχισμένο σε κάνει.

 Παρθένος

Χαράς ευαγγέλια και για σένα, Παρθενάκι μου, κυρίως αν κι εσύ κατάφερες να φτάσεις ως εδώ έχοντας ακόμα τον άνθρωπό σου στο πλάι σου -που σημαίνει ότι άντεξε και τη δική σου μίρλα και δε σε έστειλε στη μαμά σου. Πέρασαν όμως όλα αυτά κι ήρθε καιρός να αποδείξεις στο άλλο σου μισό ότι θα σταματήσεις να του κάνεις τη ζωή κόλαση. Πάρτε κι οι δύο μία βαθιά ανάσα και κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξία -το αξίζετε! Αν δεν έχεις ταίρι και θες να αποκτήσεις, καταρχάς βγες απ’ τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου. Και κατόπιν, βγάλε τη γλυκύτητα που έχεις μέσα σου, απελευθερώσου και ζήσε ό,τι σου φέρει ο θεός έρωτας στο διάβα σου.

 Ζυγός
Τους πυροσβεστήρες να έχεις από κοντά αυτή την εβδομάδα, Ζυγάκι μου, γιατί με τόσο πάθος, τόση φλόγα και φωτιές που ανάβεις ανάμεσα σε σένα και το (τυχερό) άλλο σου μισό, σίγουρα θα χρειαστούν. Η προσωπική σου ευχαρίστηση είναι το μέλημά σου -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είσαι παρτάκιας. Όχι, το ταίρι σου είναι κι αυτό δέκτης αυτού του πάθους που σε σιγοκαίει και το  καλύτερο όλων είναι ότι θες όλο αυτό να πάει λίγο παραπέρα απ’ τη σάρκα. Θες σταθερότητα, ηρεμία και γαλήνη μεταξύ σας. Αν δεν έχεις ταίρι να μοιραστείς όλα αυτά τα συναισθήματα, να βγεις έξω και να καταφέρεις το άτομο που σε ενδιαφέρει να είναι μαζί σου. Χάρη θα του κάνεις.

 Σκορπιός

Πάμε ξανά απ’ την αρχή, Σκορπιδάκι μου. Επανάλαβε μαζί μου: το χαμόγελο είναι το κλειδί για την ευτυχία, σε όποιο τομέα κι αν μας ενδιαφέρει να τη βρούμε. Τώρα που το είπες, πίστεψέ το κιόλας, γιατί μόνο η καλή σου διάθεση μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις τυχόν προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Μεταξύ μας, αν δεν τρομάζεις το ταίρι σου με το συνοφρυωμένο βλέμμα σου, θα μπορέσει κι αυτό το δόλιο να αρθρώσει μια λεξούλα. Απ’ το Σάββατο κι έπειτα καταφέρνεις να βγάλεις το γλυκό σου πρόσωπο προς τα έξω και να αγωνιστείς για τη σταθερότητα και την ειρήνη στη σχέση σου. Τα πράγματα φτιάχνουν γιατί πλέον ξέρεις τι θες. Τόσο απλά.

 Τοξότης
Καιρός να αλλάξεις ρότα και πορεία στη σχέση σου, Τοξοτάκι μου, για να μπορέσεις κι εσύ, αλλά και το άλλο σου μισό να απολαύσετε τον έρωτά σας. Φτάνει, βέβαια, να θάψεις τον κακό σου εαυτό, να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου και να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός -κοινώς να μη βάζεις φίμωτρο στο ταίρι σου και να τον στέλνεις τιμωρία κάθε φορά που διαφωνεί μαζί σου. Κοίταξέ τον ως ίσο προς ίσο και θα μας ευχαριστείς. Αν ανήκεις στους μοναχικούς της παρέας, ότι θα έχεις ευκαιρίες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, θα τις έχεις  και πιθανό να βρεις κάτι που να αξίζει την προσοχή σου. Το τι θα κάνεις με τις ευκαιρίες σου, εσύ το ξέρεις καλύτερα.

 Αιγόκερως

Λίγο χρειαζόταν να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία, δε νομίζεις κι εσύ, Αιγοκεράκι μου; Πώς αλλιώς εξηγείς ότι ακόμα κι εν ώρα εργασίας το μυαλό σου πετάει πότε-πότε στο άλλο σου μισό; Είσαι πιο δοτικός κι ανοιχτός σε συζητήσεις και σχέδια, κάτι που δίνει πνοή στη σχέση σου και κάνει το άλλο σου μισό να νιώθει σιγουριά καθώς βλέπει ότι αναλώνεσαι και σε κάτι άλλο πέραν των επαγγελματικών σου. Από μας, μπράβο σου. Αν, πάλι, είσαι μοναχός σου, είναι γιατί το θες! Οι εξελίξεις τρέχουν στα αισθηματικά σου που θα έπρεπε να είχες ήδη κάτι καλό στα σκαριά και να το πας λίγο παραπέρα. Για προσπάθησέ το!

 Υδροχόος

Σιγά-σιγά αρχίζεις να βγαίνει απ’ το λαβύρινθο του μυαλού σου, Υδροχοάκι μου κι εγώ αυτό που ελπίζω είναι να είδες πόσο δύσκολο είναι να σε καταλάβει κανείς, οπότε να αρχίσεις να γίνεσαι πιο κατανοητός όταν μιλάς στο ταίρι σου και να ακούγεσαι λιγότερο εξωγήινος σε όλους τους υπόλοιπους. Πάμε παρακάτω. Είτε το θες είτε όχι, πρέπει να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα –πού πάει η σχέση σας, ας πούμε. Έχεις μπερδέψει με τη συμπεριφορά σου –μία κρύο, μία ζέστη– το άλλο σου μισό κι αναρωτιέται σε τι φάση βρίσκεται. Αν είσαι μόνος και θες παρέα, μπορείς να την έχεις, φτάνει να είσαι λίγο πιο ξεκάθαρος στον λόγο σου.

 Ιχθύς

Καιρός να ξεμπερδέψεις τον σύντροφό σου, Ψαράκι μου. Πώς θα γίνει αυτό, θα με ρωτήσεις κι η απάντηση είναι πολύ απλή. Άρχισε να είσαι ξεκάθαρος με το τι θες και πώς φαντάζεσαι το κοινό σας μέλλον, για να μπορέσει κι ο σύντροφός σου απ’ την πλευρά του να ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Μίλα χωρίς περιστροφές και σάλτσες. Είτε είναι καλό είτε άσχημο, πες αυτό που αισθάνεσαι  ώστε να μπορέσετε να βρείτε λύσεις μαζί. Αν δε βρίσκεσαι σε σχέση, ήρθε η ώρα να κάνεις εξάσκηση σε διάφορους μεθόδους φλερτ και να γίνεις άσσος στο θέμα. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θέλουν να σε πλησιάσουν, αλλά περιμένουν ένα νεύμα από σένα. Άντε, τι κάθεσαι;

Pillowfight: Σκορπιός, μην τον βλέπεις έτσι σοβαρό, ξέρεις τι γλύκα κρύβει μέσα του;

Goodnight: Ζυγός, δεν του έχεις εμπιστοσύνη, αλλά δε μας λες το γιατί!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου