Όρθιο το Λουτράκι!



Πολύτιμο βαθμό πήρε το Λουτράκι μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου του 6ου ομίλου, Προοδευτικής. Έτσι, οι «βυσσινί» παρέμειναν πρώτοι, αλλά είδαν τον Εθνικό να τους πλησιάζει, ενώ οι «οράνιε» ανέβηκαν στην πέμπτη θέση.
Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς τη μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες.
Αντιθέτως, στην επανάληψη σημειώθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Αρχικά, στο 48′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα σουτ του Μπέλερη, το οποίο κατέληξε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γούλας σούταρε για τους φιλοξενούμενους με τον Μπαντίκο να αποκρούει με δυσκολία. Στο 55′ ο Τσορμπατζίδης πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά δε βρήκε στόχο. Στο 60′ το Λουτράκι απώλεσε τεράστια ευκαιρία για γκολ. Συγκεκριμένα, ο Γούλας έπιασε το σουτ και αυτό κατέληξε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 78′ η Προοδευτική ισοφάρισε τα δοκάρια με το σουτ του Καλαϊτζίδη.
Οι συνθέσεις:

Προοδευτική (Λ. Καραδήμος): Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Μπέλερης, Καννελόπουλος (75’ λ.τ. Χρήστου), Κουιρουκίδης, Ζαχαράτος (63’ Βλάχος), Δηλαβέρης.
Α.Ο Λουτρακίου (Γ. Νούλας-Σ. Πέτρου): Διασσινός, Τσώκος, Τσάκας, Ντερτιλής, Τσορμπατζίδης, Πετρίδης, Σιώκος, Γούλας, Στασινόπουλος, Δαλκαφούκης, Γκιζαριώτης.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου