Ευτυχώς η "Ευρυδίκη"...ξέχασε την Κορινθία...!


Κακοκαιρίας συνέχεια και σήμερα σε ολόκληρη την χώρα με την θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και τις βροχές και τις καταιγίδες να είναι τα βασικά συστατικά που συνθέτουν το σκηνικό του καιρού.
Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά αρχικά στο Ιόνιο, πιθανόν κατά διαστήματα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά (κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές) και από το βράδυ στη δυτική και νότια Πελοπόννησο. Ανεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 Μποφόρ.
Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού σε όλες τις περιοχές της χώρας έχει ως εξής:
Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 4 που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 14 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το βράδυ στη Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις θαλασσιές και παραθαλάσσιες περιοχές.
Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ, οπότε πρόσκαιρα θα στραφούν στα βόρεια σε βορειοανατολικούς.
Θερμοκρασια: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες αρχικά στο Ιόνιο, πιθανόν κατά διαστήματα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά (κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές) και από το βράδυ στη δυτική Πελοπόννησο θα είναι τοπικά ισχυρές.
Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου