3η Ημερίδα Πολιτιστικής Διπλωματίας στην Κόρινθο


Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας σας προσκαλεί στην τρίτη ημερίδα του Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας στην Κόρινθο την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στο «Μικρό Θεατράκι του Δημαρχείου Κορίνθου», Κολιάτσου 32.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, ιδρύθηκε στην Αθήνα την 25Η Μαρτίου του 2017. Αποτελεί μια επιστημονική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία και είναι ο μοναδικός φορέας που σχετίζεται με την Πολιτιστική Διπλωματία στην Ελλάδα. Το Ε.Ι.Π.Δ επιθυμεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση της εικόνας της χώρας και στο εξωτερικό αναδεικνύοντας τις αξίες του πολιτισμού μας.

Στην εκδήλωση θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση των επιστημόνων που πλαισιώνουν το Ε.Ι.Π.Δ. στην Κορινθία και θα μιλήσουν διακεκριμένοι ομιλητές για θέματα σχετικά με την Πολιτιστική Διπλωματία. Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση.

Οι ομιλητές που θα αναπτύξουν το θέμα της ημερίδας θα είναι:

· Ο κ.Θεόδωρος Κασσίμης, τ.Υφυπουργός Εξωτερικών

· Ο κ. Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρέσβης ε.τ.

· Ο κ. Σωτήρης Ρούσσος, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου


· Η κα. Έφη Μπάσδρα, πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου