Ποσειδώνας Λουτρακίου: Επική ανατροπή στην Αγ. Παρασκευή


Ακόμη δεν έχουν κοπάσει τα πανηγύρια στον νεοφώτιστο Ποσειδώνα Λουτρακίου για την εκπληκτική νίκη που πέτυχε στην Αγ. Παρασκευή στην πρεμιέρα του Νοτίου ομίλου της Α2 γυναικών.
  Οι παίκτριες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 και 24-23 στο  τρίτο, με φοβερή ψύχη και τρομερό πάθος, έκαναν επική ανατροπή και μετά από μια μονομαχία θρίλερ, κατόρθωσαν να αποδράσουν με σπουδαίο δίποντο  από την αθηναϊκή έδρα με το απίστευτο 2-3.
Πλέον με την ψυχολογία στα ύψη, υποδέχονται στην δεύτερη αγωνιστική τον Μεσσηνιακό, στο Πελοποννησιακό ντέρμπι με στόχο να ζευγαρώσουν τις  νίκες τους.
Μάλιστα με πανηγυρικό δελτίο Τύπου ο σύλλογος της Κορίνθου αναφέρει:
 «Το δύσκολο και ανταγωνιστικό πρόσωπο της νέας κατηγορίας {Α2 Εθνική} που αγωνίζεται , γνώρισε το Σάββατο (14/10) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών όταν στα δύο πρώτα σετ του αγώνα στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής, φάνηκε η απειρία της από τέτοιους αγώνες με αποτέλεσμα να μην είναι ανταγωνιστική και να βρεθεί εύκολα πίσω στο σκορ.
Μάλιστα στο τρίτο και καθοριστικό σετ ενώ προηγείτο με 14-22 κατάφερε να βάλει την αντίπαλο ομάδα στην διαδικασία να το κερδίσει αφού βρέθηκε να χάνει με 24--23 και να ηττηθεί επώδυνα με 3-0. Εκεί η ψυχή και ο ενθουσιασμός των νεαρών αθλητριών μας έφερε το τελικό 25-27 και την μείωση του σκορ σε 1-2 σετ.
Από εκείνο το σημείο του αγώνα και μετά με ανεβασμένη ψυχολογία τα κορίτσια του Ποσειδώνα φάνηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, ξεδίπλωσαν τις δυνατότητες τους  και νίκησαν τα επόμενα δύο σετ κατακτώντας μία πολύ σημαντική ιδιαίτερα από άποψης ψυχολογίας νίκη, επί ενός έμπειρου και γνώστη της κατηγορίας αυτής αντιπάλου για την συνέχεια του δύσκολου Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Τα σετ 2-3: 25-17 , 25-19 , 25-27 , 21-25 , 13-15

Η  σύνθεση της ομάδας μας: (Δημήτρης Ανδρεόπουλος) Μιχαλά Λ, Μπεκιάρη Αικ, Βλαχοπούλου Μ, Θώδη Μ, Κωστάμη Ε, Μπρεζετού Σ, Μπαχλαβά Τ, Δέδε Γ, Γεωργίου Β, Μιχαλά Μ, Γαϊτάνου Ε, Πατουχέα Ε, Θώδη Ε.»
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου