Σε υπόθεση για τους Κορίνθιους εξελίσσεται η Α' Κορινθίας


 Χέρι – χέρι , αήττητες με το απόλυτο των βαθμών, συνεχίζουν τον καλπασμό τους  στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας , οι δύο ομάδες της Κορίνθου, Κόρινθος 2006 και ΠΑΣ Κόρινθος.
Πριν από λίγο στα πλαίσια της 4ης  αγωνιστικής η Κόρινθος 2006 σκόρπισε , στο ΔΑΚ, με τα ευρύ 7 – 0 ( 2 – 0) και τον Πανσολυγειακό, ενώ στο Συνοικισμό , ο ΠΑΣ Κόρινθος επικράτησε με 3 – 1 ( 1 – 1 ) στην επανάληψη επί του Παννεμεατικού
Τις δύο πρωτοπόρες ακολουθεί , -2 βαθμούς πίσω ο νεοφώτιστος στη κατηγορία  Άγιος Γεώργιος, που επικράτησε εκτός έδρας ,με 1 - 0 επί του , Ολυμπιακού Άσσου. Εκτός έδρας νίκη σημείωσε και ο Πανκαμαριακός που πέρασε από τα Αθίκια , με 3 – 0 ( 1 – 0) επί του Τενεάτη, όπως και ο Ηρακλής Λεχαίου με σκορ 2 -1 από το «Γιάννης Στέφας» επί του Ισθμιακού.
Την πρώτη της νίκη με 1 – 0 σημείωσε στο πρωτάθλημα η Ελλάς Βέλου επικρατώντας της Θύελλας Πετρίου. Χωρίς νίκη στη έδρα του παραμένει ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, που παρέμεινε στο στείρο 0 – 0 με το ΑΟ Σπαθοβουνίου.
 Τέλος η Δάφνη Εξαμιλίων , στη «μάχη της ουράς, επικράτησε με 1 – 0 στην έδρα της, επί του Αστέρα Δερβενίου , αποκτώντας τους πρώτους  της βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Δυτική Κορινθίας παρέμεινε χωρίς κανένα βαθμό για 4η αγωνιστική 
Ρεπορτάζ: korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr
 

4η Αγωνιστική
Δάφνη Εξαμιλίων - Αστέρας Δερβενίου  1 - 0
Ισθμιακός - Ηρακλής Λεχαίου 1 - 2
Κόρινθος '06  - Πανσολυγειακός 7- 0
Τενεάτης Αθικίων - Πανκαμαριακός 0 - 3   
 ΠΑΣ Κόρινθος - Παννεμεατικός 3 - 1
Ελλάς Βέλου - Θύελλα Πετρίου 1 - 0
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - ΑΟ Σπαθοβουνίου 0 - 0
Ολυμπιακός Άσσου - Αγ. Γεώργιος 0 - 1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου