Ο βοθρός και οι αλητείες στον δρόμο προς το Επιμελητήριο...!


Κυκλοφόρησε ένα δημοσιεύμα που μιλούσε για κάποιον, επιχειρηματία, που ενώ χρωστά σε όλο τον κόσμο θέλει να κατέβει για πρόεδρος του Επιμελητηρίου...!
Δεν είναι το πρώτο αλλά είναι το πιο σοβαρό και έχει στόχο να πλήξει μία υποψηφιότητα που προφανώς δεν αρέσει σε κάποιον.
Αναξέρτητα αν χρωστά ή δεν χρωστά ο άνθρωπος αυτός,μπαίνουμε σε μία περίοδο που τα μέσα ενημέρωσης όπως και αν αυτό ορίζεται,επιχειρούν να διαμορφώσουν ένα θολό αλλά και άθλιο τοπίο σε ένα χώρο που βασανίζεται απο την κρίση.
Είναι σαφές οτι αυτό το δημοσιεύμα, είναι "παραγγελία" και έχει ξεκάθαρο στόχο να βγάλει απο την μέση συγκεκριμμένο υποψήφιο απο την Δυτική Κορινθία, που πιθανόν χαλά κάποια σχέδια.
Αθλιότητα δηλαδή.
Μία αθλιότητα που αν δεν καταδικαστεί απερίφραστα απο όλους τους εμπλεκόμενους με το επιμελητήριο ,θα οδηγήσει σε...βόθρο..!
Τα ίδια και χειρότερα θα δούμε στις βουλευτικές εκλογές με χυδαίες επιθέσεις σε υποψηφίους και ακόμα χειρότερα στις δημοτικές εκλογές.
Η εύκολη αναπαραγωγή ειδήσεων- συμβολαίων είναι δεδομένη και η επίσης δεδομένη είναι η διαπόμπευση ανθρώπων που θα βρεθούν απέναντι απο  συμφέροντα, προσωπικά ή οικονομικά.
Ολοι καταλαβαίνουν απο που εκπορεύθηκε ένα τέτοιο δημοσιεύμα και σε τι εξυπηρετούσε.
Street Life

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου