Νέος επιχειρηματίας φέρνει τα πάνω κάτω στον δήμο Κορινθίων..!!!


Είναι νέος απο τους πλέον υγιής επιχειρηματίες της Κορίνθου, αυτοδημιούργητος και ραγδαία αναπτυσσόμενος.
Παράλληλα είναι ένας ευγενέστατος άνθρωπος, που έχει πολύ καλή κοινωνική αύρα.
Πολιτικά κινείται στον χώρο της κεντροδεξιάς αλλά διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με  την κεντροαριστερά.
Ο άνθρωπος αυτός εξέπληξε τους πάντες όταν πριν λίγο καιρό αποφάσισε να ασχοληθεί με τον δήμο Κορινθίων. Είναι στην κατηγορία αυτών που λες "τι θέλεις εσύ και μπλέκεσαι με αυτά τα πράγματα"..!
Και όμως το αποφάσισε να συγκροτήσει συνδυασμό και να διεκδικήσει τον δήμο Κορινθίων, θεωρώντας ότι υπάρχει σοβαρό κενό στην πόλη με τους νέους ανθρώπους να κρατούν αποστάσεις απο τα δημοτιικά αλλα και να περνούν στο περιθώριο.
Η υποψηφιότητα του θα δημιουργήσει κλυδωνισμούς και πολλοί θ ατην χαρακτηρίσουν απο πολιτική "βόμβα" έως μεγάλη έκπληξη.
Ηδη έχει κάνει ένα μεγάλο κύκλο επαφών με κοινωνικά στελέχη σε όλο τον δήμο αλλά και με ανθρώπους της αγοράς και έχει πάρει το πράσινο φως να προχωρήσει.
Σεβόμενοι την επιθυμία του να ανακοινώσει ο ίδιος τις προθέσεις του στους Κορίνθιους δεν αναφέρουμε το όνομα του αν και ακούγεται πολύ έντονα τον τελευταία καιρό.
Πολιτικά εκτιμούμε ότι θα πυροδοτήσει το πολιτικό σκηνικό στην Κόρινθο και θα δώσει εξαιρετικό ενδιαφέρον στο πολιτικό σκηνικό της Κορίνθου στο οποίο θα σημειωθούν και ισχυρές ανατροπές.
Ενα αναμονή των δηλώσεων του λοιπόν...!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου