Τι τρώνε οι άγγελοι της Victoria Secret;


Η Τζόζεφιν Σκράιβερ και η Τζασμίν Τουκς έχουν αναλογίες που μαγνητίζουν και ανήκουν στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς καλλονές του πλανήτη.

Τα δύο αγγελάκια της Victoria Secret γνωρίζοντας ότι αποτελούν πρότυπο για χιλιάδες γυναίκες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζονται στιγμές από τις καθημερινές τους προπονήσεις αλλά και συμβουλές σχετικά με τα είδη των ασκήσεων που και οι ίδιες ακολουθούν, προκειμένου να μπορέσουν να εμπνεύσουν όλες τους τις θαυμάστριες και να τις βοηθήσουν να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους.

Αυτή τη φορά όμως, η Τζόζεφιν Σκράιβερ θέλησε να αποκαλύψει ακόμη ένα μυστικό, το οποίο αφορά στη διατροφή της και συγκεκριμένα στο τι ακριβώς επιλέγει να καταναλώσει μετά από κάθε προπόνηση.

Αλλωστε, όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις κι εσύ, ένα ωραίο, καλλίγραμμο σώμα προϋποθέτει συστηματική σωματική άσκηση, αλλά και φροντίδα από μέσα προς τα έξω. Για το λόγο αυτό, ακόμα κι αν έχεις προσηλωθεί σε κάποιο αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, θα πρέπει να κάνεις παράλληλα τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας σου, όσο και μετά από κάθε σωματική δραστηριότητα.
Δημοσιεύοντας λοιπόν μια φωτογραφία στο λογαριασμό η Τζόζεφιν Σκράιβερ μοιράστηκε με τις θαυμάστριες της το μεταπροπονητικό θαυματουργό της γεύμα που αποτελείται από δυο συστατικά: μπρόκολο και κοτόπουλο.

Αν σου φαίνεται πολύ «βαρύ» για να το καταναλώσεις αμέσως μετά τη γυμναστική, μάθε παρακάτω πώς ακριβώς ένα τόσο απλό γεύμα θα σε βοηθήσει να γεμίσεις ενέργεια, να αποκαταστήσεις τις ζημιές που έχει υποστεί το σώμα χωρίς να καταστρέψεις τους μυϊκούς ιστούς και να αυξήσεις το μεταβολισμό σου.

Το γεύμα της Τζόζεφιν Σκράιβερ περιέχει δύο βασικά συστατικά, πρωτεΐνες που αποτελούν το βασικό συστατικό των μυών για αυτό χρειάζονται μετά την άσκηση, για την αναδόμηση τους και υδατάνθρακες που θα γεμίσουν ξανά τις «αποθήκες» γλυκόζης.

    Το μπρόκολο


Θεωρείται από πολλούς ως «υπερ -τροφή» γιατί είναι πλούσιο σε βιταμίνες βιταμίνη C, βιταμίνη Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9, Β12 και βιταμίνη Α, αλλά και σε ιχνοστοιχεία. Ακόμη, περιέχει ασβέστιο ( έχει συνδεθεί άμεσα με το χαμηλό σωματικό βάρος), σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο και ψευδάργυρο. Με την κατανάλωση του μπορείς μεταξύ άλλων να εξισορροπήσεις το σάκχαρο στο αίμα και να βοηθήσεις στην καλή λειτουργία της καρδιάς. Πρόκειται για μια τροφή σύμμαχο στην απώλεια βάρους που χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη διαιτολογία.

    Το κοτόπουλο


Είναι ένα άπαχο πουλερικό το οποίο περιέχει υψηλής ποιότητας βιοδιαθέσιμη πρωτεΐνη. Χτίζει μύες και βοηθάει στη σωστή αναλογία τους με το λίπος, ενώ αποτελεί πλούσια πηγή των απαραίτητων αμινοξέων. Είναι μια από τις καλύτερες πηγές λευκίνης και περιέχει βιταμίνη Β6, η οποία είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών, αλλά και βιταμίνη Β3, η οποία είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των τροφών. Ακόμη, το σελήνιο που βρίσκεται στο κοτόπουλο προστατεύει τον οργανισμό από τη δράση των ελευθέρων ριζών, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην καλή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου