-Έσπειραν στο Δημοτικό Στάδιο Κιάτου χλοοτάπητα τους φύτρωσε…….. ρίγανη!



ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ.Νίκος Ζαχαρόπουλος με ανάρτηση του στο facebook:


-Έσπειραν στο Δημοτικό Στάδιο Κιάτου χλοοτάπητα τους φύτρωσε…….. ρίγανη
-Η παρακμή και η απαξίωση του Δήμου Σικυωνίων συνεχίζεται χωρίς τελειωμό.
-Η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Κιάτου απέτυχε, ο χλοοτάπητας ξεράθηκε, με άγνωστη ακόμα ημερομηνία εκ νέου αντικατάστασή του.
-Το έργο έγινε με ανάθεση, χωρίς διαγωνισμό, στη καλύτερη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κάποιων αναρμο-αρμοδίων παραγόντων της ομάδας του Πέλοπα, εταιρεία στο χώρο κατασκευαστικής χλοοτάπητα στα γήπεδα της Χώρας.
-Ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής Σταματόπουλος και η Δημοτική αρχή δεν απαντούν στα ερωτήματα, πόσο στοίχισε το έργο αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Κιάτου, σε ποιόν εργολάβο-εταιρεία έγινε η ανάθεση εκτέλεσης του έργου και αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία και τις σχετικές διατάξεις , προυποθέσεις.
-Ο χλοοτάπητας ξεράθηκε και δε ξέρουμε ακόμα πόσο στοίχισε το έργο και πόσο ακόμα θα στοιχίσει η εκ νέου αντικατάστασή του.
-Οφείλουν όλοι, Δημοτική αρχή, παράγοντες της διοίκησης της ομάδας του Πέλοπα και όσοι ασχολήθηκαν με το θέμα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι των φιλάθλων και της ομάδας, που θα αναγκάζεται να δίνει συνεχείς αγώνες εκτός έδρας, καθώς και έναντι των πολιτών του Δήμου Σικυωνίων, που πληρώνουν από το υστέρημά τους για το Στάδιο και την ομάδα, σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης.
-Τον λόγο, πέρα από τους πολίτες έχουν ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης και οι Εισαγγελικές αρχές, οι οποίες θα κληθούν να διερευνήσουν τα ζητήματα της ανάθεσης εκτέλεσης του έργου, καθώς και άλλων ενεργειών που έγιναν με πλήρη αδιαφάνεια.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου