Εκανε τελικά ένσταση στην ΕΠΟ ο ΠΑΣ Κόρινθος για το Καμάρι


Τελικά παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις, του κ.Γιάννη Βασιλόπουλου προσέφυγε στην ΕΠΟ ο ΠΑΣ Κόρινθος κάνοντας ένσταση για τον αγώνα Πανκαμαριακός-ΠΑΣ, που είχε λήξει 4-4.
Ιδια ένσταση η ομάδα είχε κάνει και στην αρμόδια επιτροπή της Ενωσης Κορινθίας η οποία είχε απορριφθεί.
Σύμφωνα με τον ΠΑΣ Κόρινθος, το Καμάρι όφειλε να μετά την αποβολή  παίκτη που αγωνιζόταν ως μικρός να κάνει αλλαγή και να βάλει στο γήπεδο άλλο μικρό, προκειμένου να τελειώσει τον αγώνα με δύο μικρούς όπως ορίζει ο ΚΑΠ.
Η ένταση έχει πολύ ενδιαφέρον και μπερδεύει πολύ τα πράγματα σε περίπτωση που εκδικαστεί απο την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ μετά τον αγώνα του Συνοικισμού με τον Πέλοπα.
Αν (λέμε αν) ισχύει η πρόθεση να μην κοντράρει ο ΠΑΣ τον Πέλοπα προκειμένου να μην πάρει το πρωτάθλημα η Κόρινθος 06 και μετά κερδίσει την ένσταση, τότε θα πρόκειται για την απόλυτη αυτοχειρία.
Βέβαια  ο ΠΑΣ ζητά απο την ΕΠΟ να αποφασίσει για την ένσταση πριν τον αγώνα του Συνοικισμού, προκειμένου να δεί τι θα κάνει.Αλλά αυτό δεν εξαρτάται απο τα όργανα της ΕΠΟ και όχι  απο την ομάδα της Κορίνθου.
Η ίδια η ένσταση βάζει μία δύσκολη πλέον εξίσωση στους ανθρώπους του ιστορικού ΠΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Street Life, στον Πέλοπα και την Κόρινθο 06, δεν ανησυχούν για την τύχη της ένστασης γιατί όπως δήλωσε πηγή απο το Κιάτο, στην ΕΠΟ υπάρχουν άπειρα δεδικασμένα σε ίδιες ενστάσεις, που έχουν όλες απορριφθεί.!
Η υπόθεση αυτή έχει αρκετό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά και ποδοσφαιρικό και μετά το Πάσχα θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου