Mελαγχολικές ημέρες και νύχτες στο...Mare West

Στην αρχή η Κόρινθος το φοβήθηκε,πιστεύοντας ότι θα κάνει ότι κάνουν όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα.
Και όμως το Mare West,το εμπορικό κέντρο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πόλη, όχι μόνο δεν κατάφερε να περιορίσει την εμπορική κίνηση της αγοράς αλλά γρήγορα αποδείχθηκε ότι είναι πολύ μακριά απο την τοπική κοινωνία και αν δεν υπήρχε ο "Σκλαβενίτης", πολύ πιθανόν να είχε βάλει λουκέτο.!
Οι επιχειρήσεις που βιάστηκαν να κάνουν συμβόλαια ενοικίασης στο κέντρο, έχουν περάσει πολύ δύσκολες ημέρες και πολλοί το έχουν μετανοιώσει αλλά πλέον έχουν εγκλωβιστεί.
Το Mare West, δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε να γίνει κομμάτι της πόλης και έτσι και η πόλη ελάχιστα ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει εκεί.!
Ακόμα και το Σκλαβενίτης, που πολλοί πίστεψαν ότι θα κλείσει τα άλλα σούπερ μάρκετ της πόλης όχι μόνο δεν το κατάφερε αλλά απεναντίας  γίνονται πλέον επενδύσεις μέσα στην πόλη και μάλιστα σημαντικές, όπως ο "Κρητικός"..!
 Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι ο όμιλος Στασινόπουλου για κάποιους λόγους μετά την ολοκλήρωση του έργου έπαψε να ασχολείται και το άφησε στην τύχη του και σε κινήσεις που θα μπορούσαν να έκαναν τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις που εγκαταστάθηκαν εκεί.!
Ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε στην περιόδο των Χριστουγέννων δεν κουνιέται φύλο στο Mare West, με αποτέλεσμα να είναι έξω απο την σφαίρα των ενδιαφερόντων των πολιτών της Κορίνθου και των γύρω πόλεων.
Πολλοί πήγαν 1-2 φορές στην αρχή και μετά εφ' όσον δεν υπήρχε κανένα κίνητρο, δεν ξαναπήγαν..!

Και έτσι οι μέρες και οι νύχτες στο Mare West περνούν μελαγχολικές...!!!

Livia L.
Street life
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: