H γυναικοπαρέα που βάζει φωτά στο ίντερνετ και στο φιλέ...!

Το Κορινθιακό ίντερνετ είναι πλημμυρισμένο, απο την γυναικεία ομάδα του ΑΣΠ Κόρινθος.
Τρία χρόνια τώρα, τα πάντα όλα έχουν υποκληθεί στην απίστευτη ιντερνετική "φασαρία",που κάνει μία μεγάλη ομάδα γνωστών γυναικών της πόλης στην προσπάθεια της να στηρίξει και να ενδυναμώσει την ομάδα του βόλευ.!
Ολα τα άλλα αθλήματα μαζί δεν έχουν τέτοια προβολή, όσο αυτή που έχει δημιουργήσει η πολύ ευχάριστη γυναικοπαρέα και ταυτόχρονα προωωθεί τον αθλητισμό.
Η ομάδα ΑΣΠ Κόρινθος,μπορεί να είναι οικογενειακή υπόθεση με την έννοια της ενότητας  και του σεβασμού που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη αλλά έχει πετύχει και πολύ σημαντικά πράγματα.
Η ομάδα ανεβαίνει κατηγορίες,παίζει καλό μπάσκετ και δεν έχει δημιουργήσει παρά μόνο θετικό σχόλια.
Φέτος παίζει στην Α2 του εθνικού πρωταθλήματος βόλευ.
Διοίκηση της ομάδας είναι οι γονείς και οι συγγενείς των αθλητριών.
Ολα λειτουργούν άψογα με τον ρομαντισμό και τον εθελοντισμό του ερασιτέχνη, παρ' όλα αυτά η ΑΣΠ Κόρινθος, χάρη στην ιδιαίτερη προβολή της γυναικοπαρέας, που έχει παθιαστεί με την ομάδα, μοιάζει με επαγγελματική και όταν παίζει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, είναι ασφυκτικά γεμάτο απο κόσμο.

Τώρα και σε όλη την Ελλάδα...!
Και αν μέχρι πρόσφατα η ΑΣΠ, ταρακουνούσε την Κόρινθο, απο φέτος άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Το Σαββατοκύριακο τα Γιάννενα κατάλαβαν τι θα πεί ΑΣΠ Κόρινθος..!
Η ήττα δεν πτόησε κανένα, γαιτί όλοι απολαμβάνουν την χαρά και την κοινωνικοποίηση τους αθλήματος!!!!
Βέβαια στην ομάδα υπάρχουν και άνδρες που βοηθούν πάρα πολύ αλλά αν δεν είχε δημιουργηθεί αυτή η γυναικοπαρέα τίποτα δεν θα ήταν όπως είναι σήμερα.


Ο ΑΣΠ θα ήταν μία ομάδα σαν όλες τις άλλες.
Τώρα είναι η ομάδα της ΠΟΛΗΣ, η ομάδα που λάμπει..!

Η ομάδα της χρονιάς
Οσο αφορά τις αθλήτριες νοιώθουν πολύ ζεστασιά να έχουν μαζί τους τις δικούς τους ανθρώπους και να παίζουν πρώτα για αυτούς..!
Αν υπήρχε θεσμός στην Κορινθία για την ομάδα της χρονιάς 2016, με διαφορά θα αναδεικνυόταν πρώτη η ΑΣΠ...!
Μακάρι να μην τις εγκαταλείψει ποτέ αυτό το κέφι και η αγάπη για τον αθλητισμό και να συνεχίζουν να δίνουν παλμό και ζωντάνια στην πόλη...!

Νοέμβριος 2016
Street life

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου