Ρομπότ του σεξ σε… καφετέρια!


Πάντα υπάρχουν νέες και πρωτότυπες ιδέες για να τραβήξεις κόσμο σε ένα μαγαζί. Έτσι ένας επιχειρηματίας σκέφτηκε ένα καφέ που εκτός από αρωματικούς καφέδες και γλυκά θα προσφέρει στους πελάτες του και…στοματικό σεξ.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχει στελεχώσει το καφέ του με ρομπότ του σεξ, οι φωτογραφίες των οποίων είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν ρομποτικό σεξ στα πίσω δωμάτια του καφέ με έξτρα χρέωση.

Ο Bradley Charvet σχεδιάζει να ανοίξει το καφέ στην περιοχή Paddington στο Λονδίνο και ισχυρίζεται ότι τα ρομπότ έχουν προγραμματιστεί για να προσφέρουν ικανοποίηση στους πελάτες και σε λίγο καιρό θα μοιάζουν «απόλυτα φυσικά».

Για δεκαπέντε λεπτά ηδονής, ένας πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει 60 λίρες. Αυτό που κοστίζει, σύμφωνα με τον επιχειρηματία, είναι η τεχνική των ρομπότ του σεξ «που έχουν προγραμματιστεί για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών».

Ο επιχειρηματίας ευελπιστεί ότι το καφέ του θα γίνει σημείο συνάντησης και πιστεύει ότι δεν υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα για την ημέρα, από ένα στοματικό σεξ από ρομπότ. Μάλιστα τα ρομπότ έχουν προγραμματιστεί να μιλούν στους πελάτες πριν περάσουν στην πράξη για τους ερεθίζουν. Μάλιστα θα φορούν στολές, όπως της νοσοκόμας, της αστυνομικού και της γραμματέως.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου