Και πάλι στο φράγμα Ασωπού σήμερα ο Τατούλης | Και πάλι τα ίδια...!


Πρόσφατα ο δήμαρχος Κορινθίων κατήγγειλε ότι στο βαλτωμένο φράγμα Ασωπού, "φαγώθηκαν" περίπου 10 εκατομύρια ευρώ για εργασίες που δεν έγιναν ποτέ...!
Μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο είπε ότι υπεύθυνες για το έργο και τις πληρωμές είναι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος απο τους γνωστούς υπόπτους, που τον έχουν μυθοποιήσει ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί για πολλοστή φορά το φράγμα.
Θα κάνει βαρυσήμαντες και βαρύγδουπες ανακοινώσεις,  θα καταγγείλει τους "άλλους" που μπλοκάρουν το φράγμα και θα αποχωρήσει δηλώνοντας ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, αφου και πάλι για χιλιοστή φορά θα υποοσχεθεί ότι χάρη των ενεργειών του όλα θα προσχωρήσουν.
Το φράγμα όμως θα μείνει πίσω...να περιμένει πότε ο Κορίνθιος γενικός γραμματέας κ.Χαράλαμπος Κασίμης θα βρεί χρόνο και διάθεση να ασχοληθεί μαζί του κάτι που δεν είναι εύκολα προβλέψιμο.
Το ίδιο σκηνικό πολλά χρόνια τώρα με την Κορινθία αλλά και την Στυμφαλία να ξεραίνονται...

Ας περιμένουμε λοιπόν και το πολύ σκληρό διάγγελμα σήμερα του Πέτρου Τατούλη...που θα τρίξει τα δόντια στο ανεπαρκές πολιτικό προσωπικό της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα της Κορινθίας...!!!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου