Ολα τούμπα στον δήμο Κορινθίων | Απίστευτο...!


Τον Ιούνιο του 2014 κανείς μα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι Αλέκος Πνευματικός και Βασίλης Νανόπουλος, λίγα χρόνια μετά θα είχαν κοινή αυτοδιοικητική στρατηγική...!
Οταν στα δικαστήρια τον Ιούνιο του 2014 έπεφταν κορμιά ποιός είχε προφητικής ικανότητες να δεί στο μέλλον μία ανακοίνωση όπως η σημερινή του Νανόπουλου που μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Δεν πρέπει να δώσουμε σε κεντρική διαχείριση -όταν υλοποιηθεί- ούτε ένα κιλό σκουπίδια παραπάνω από εκείνο που προβλέπει η ρήτρα ελάχιστης εγγυημένης ποσότητας και πρέπει να κινηθεί ο δήμος άμεσα και να εφαρμόσει το πρόγραμμα τοπικής διαχείρισης που ομόφωνα ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο πριν από  πολύ καιρό."
Στο πιο σοβαρό ανοικτό μέτωπο που έχει αυτή την στιγμή ο δήμαρχος έρχεται συνοδοιπόρος ο κ.Βασίλης Νανόπουλος να τον στηρίξει ΑΠΟΛΥΤΑ στην νέα μεγάλη κόντρα που θα ανοίξει με τα σκουπίδια, το ΣΔΙΤ και τον Τατούλη.
Και αυτό είναι μόνο η κορυφή στο παγόβουνο.
Βασίλης και Αλέκος τα έχουν βρεί εδώ και καιρό και ακολουθούν κατά γράμμα την παροιμία που λέει..."βάστα με να σε βαστώ να ανεβούμε στο βουνό"...
Το βουνό εδώ είναι ο δεύτερος γύρος των προσεχών δημοτικών εκλογών.
Ο Αλέκος θέλει τον Βασίλη να περάσει στον δεύτερο γύρο γιατί στοιχηματίζει ότι θα τον κερδίσει και πάλι
Και ο Βασίλης θέλει να περάσει ο Αλέκος γιατί αυτή την φορά με την πολυδιάσπαση πιστεύει ότι θα τον κερδίσει...!
Αυτό που δεν θέλει κανένας απο τους δύο είναι να περάσει στον δεύτερο γύρο ούτε ο Χασικίδης, ούτε ο Σταυρέλης γιατί εκεί δεν θα υπάρχει αύριο και το ξέρουν καλά.

Ετσι διαπιστώνουμε μία σύμπλευση σε πολλά θέματα αλλά και πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα.
Ο Βασίλης σιγοντάρει τον δήμαρχο στον ανοικτό πόλεμο με τους πρώην στυλοβάτες του και ο δήμαρχος δεν πειράζει στελέχη του ευάλωτου αρχηγού της αντιπολίτευσης.
Ακόμα και φιλικά στον δήμαρχο μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει να βλέπουν πόσο καλός είναι ο Βασίλης Νανόπουλος και να το λένε κιόλας.
Και κάγκελο όλοι....
Το θέμα είναι να καθαρίσουν νωρίς τους Χασικίδη και Σταυρέλη και μετά έχουν χρόνο στον δεύτερο γύρο να  ξεκαθαρίσουν τις μεταξύ τους διαφορές.
Τώρα το πρόβλημα είναι κοινό.
Και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Πριν δύο μήνες γράψαμε ότι οι κκ. Πνευματικός και Νανόπουλος είναι συγκοινωνούντα δοχεία και...Μηδενί συμφοράν ονειδίσης κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον...!
Η νέα λοιπόν κοινή στρατηγική των δύο πρώην ορκισμένων εχθρών έχει και μεγάλα ρίσκα, που μπορούν να αποδειχθούν εκρηκτικοί μηχανισμοί..!
Είμαστε όμως στα πρώτα βήματα και όλα είναι σε εξέλιξη.
Και μην ξεχνάμε ποτέ ότι οι Σταυρέλης και Χασικίδης δεν θα πάνε ως πρόβατα για σφαγή αλλά θα αναπτύξουν την δική τους αεράμυνα και όσο υπάρχουν οι εκρηκτικοί Μουρούτσος και Οικονόμου, μπορεί ανα πάσα στιγμή να γίνει εδώ...Κούγκι...!
Ιούνιος 2018
Street Life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου