Άστατος σήμερα ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες


Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ
Σήμερα Πέμπτη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους και περιόδους θα είναι πυκνότερες. Βροχές αναμένονται κυρίως στα δυτικά και βόρεια ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι. Λίγες τοπικές και ασθενείς βροχές αναμένονται και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως παροδικά το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα. Στη Θράκη, γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν και τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά και από το βράδυ και στο Ιόνιο με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο δυτικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας, οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιά από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου