Το... ντόνατ της ηδονής


❱❱ Εξάρτημα που μπαίνει στη βάση του πέους προκαλεί λιγότερο πόνο στις γυναίκες και μεγαλύτερη απόλαυση στους άνδρες
Τέλος στο οδυνηρό σεξ για τις γυναίκες φιλοδοξεί να βάλει νέο εξάρτημα που μοιάζει με... ντόνατ, ενώ παράλληλα υπόσχεται μεγαλύτερη ηδονή για τους άνδρες.
Το... ντόνατ του σεξ τοποθετείται στη βάση του πέους, ώστε να αποφεύγονται οι πολύ βαθιές διεισδύσεις. Η δημιουργός του Εμιλι Σούερ το ονόμασε Ohnut (Ο-νατ), συνδυάζοντας την κατάληξη του ντόνατ και το επιφώνημα που μπορεί να προέρχεται είτε από τον πόνο είτε από ηδονή.
Η Σούερ έφτιαξε το εξάρτημα στην προσπάθεια να βρει λύση στο δικό της πρόβλημα, καθώς ανήκει στο 75% των Αμερικανίδων που τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους υπέφεραν από πόνους κατά το σεξ. Τα αίτια, σύμφωνα με τους γιατρούς, μπορεί να είναι παθολογικά ή, πιο απλά, μια στάση που προκαλεί πολύ βαθιά διείσδυση του πέους ή ακόμη και ασυμβατότητα μεγεθών των γεννητικών οργάνων των δύο παρτενέρ.
Το Ohnut, που έχει σχήμα δαχτυλιδιού, είναι κατασκευασμένο από αποστειρωμένο ελαστικό πολυμερές. Η Σούερ φρόντισε να δημιουργήσει διάφορα μεγέθη του εξαρτήματος, καθένα από τα οποία έχει όλο και μικρότερη διάμετρο. Ετσι μπορούν να τοποθετηθούν στο πέος περισσότερα από ένα, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το βάθος της διείσδυσης.
Η Σούερ έχει ήδη εξασφαλίσει 42.400 ευρώ μέσω του Kickstarter για τη βιομηχανική παραγωγή του εξαρτήματος, το οποίο θα κοστολογείται περίπου 68 ευρώ. Μέχρι τώρα 60 άτομα δοκίμασαν το Ohnut, με τις γυναίκες να δηλώνουν ότι δεν πονούσαν και τους άνδρες να υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δεν επηρεάστηκε η απόλαυση που ένιωσαν, αλλά αυξήθηκε κιόλας. Τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλου εύρους δοκιμή...
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου