6.643 ελληνικές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στη Ρουμανία


Προβολή της Ελλάδας στην αγορά της Ρουμανίας επιδιώκεται μέσα από τη διοργάνωση της δεύτερης έκθεσης Grecia Panorama που οργανώνεται για τις 19 και 20 Ιανουαρίου, στο World Trade Center του Βουκουρεστίου, από την εταιρία North Events.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η έκθεση έχει στόχο να παρουσιάσει μεγάλες ταξιδιωτικές προσφορές από τους σημαντικότερους tour operators της Ρουμανίας και τουριστικά γραφεία. Τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα προσκαλούνται να δώσουν το «παρών».

Η ελληνική επιχειρηματική παρουσία στη Ρουμανία είναι πολύ δυναμική, μετρά 6.643 ελληνικές επιχειρήσεις και με επενδύσεις άνω των 4 δισ. ευρώ. Ως εκ τούτου το περιβάλλον που διαμορφώνεται για την περαιτέρω διείσδυση του ελληνικού στη ρουμανική αγορά, τόσο σε επίπεδο τουρισμού, όσο και εξαγωγών, είναι απολύτως δεκτικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των γραφείων τουρισμού της Ρουμανίας, οι αφίξεις Ρουμάνων στην Ελλάδα θα είναι αυξημένες και τη φετινή τουριστική σεζόν (2018), ενώ καταβάλλεται προσπάθεια για καλύτερη εκπαίδευση στην παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της 2ης Grecia Panorama, για την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου, οργανώνεται Business Forum για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα, ενώ το ίδιο βράδυ θα παρατεθεί επίσημο δείπνο με προσκεκλημένους εκθέτες, δημοσιογράφους και παράγοντες της ρουμανικής αγοράς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου