Γιώργος Γκιώνης | Συμφωνίες για ΑΕ με τίμιους ανθρώπους (video)


Φανερά ενοχλημένος από την στάση και συμπεριφορά των συνεταίρων του Δήμου (Club Hotel Loutraki) o Δήμαρχος κος Γκιώνης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Ρεμαντά. Αρχικά ο κος Γκιώνης απάντησε στους συμβούλους της αντιπολίτευσης για διάφορα θέματα που έθιξαν στο δημοτικό συμβούλιο και ακολούθως συνέχισε:

"Θα δώσω μια συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσω εφ΄όλης της ύλης τις προσεχείς ημέρες.(σσ για το θέμα του Καζίνο)"
. Απαντώντας στις δηλώσεις του κου Ρεμαντά και τις δηλώσεις του για τη διάθεση του ιαματικού νερού στα 5αστερα ξενοδοχεία, τόνισε πως το νερό δεν δίνεται, ούτε παραχωρείται γιατί ελέγχεται από το Υπουργείο Τουρισμού.

"Είναι προσβολή για το Δήμο, να λέει ο κ. Ρεμαντάς να κλείσουν οι δημοτικές επιχειρήσεις...
Εχει καταστρατηγήσει το καταστατικό της Κοινοπραξίας και μας έχει σύρει στα δικαστήρια όχι μόνο γιατί αμφισβητεί το ελάχιστο γκαραντί αλλά και για το δημοτικό φόρο (!!!). Μας ζητάει πίσω 5.000.000"

"Κάθε μήνα δίναμε χρήματα στον Βλάχο (εργολάβος του Spa). To Spa έχει φέτος άνοδο 25% μέχρι στιγμής και 27% πέρισυ. Η πορεία της επιχείρησης είναι συνεχώς ανοδική....."

"Κάνω επαφές με τους βουλευτές και το Υπουργείο Οικονομικών. Δεν μπορούμε να κάνουμε ΑΕ έτσι..."

"Εδώ είναι ολόκληρη η κοινωνία, και γω θέλω να κοιτώ τους συμπολίτες μου αύριο. Εδώ θα είμαι, θα κυκλοφορώ γύρω γύρω με μια μηχανή. Πιστεύω ότι η κοινωνία σε αυτό το θέμα είναι μαζί μου...
Και για να τελειώνουμε λέω Ναι στην ΑΕ αλλά με τίμιους ανθρώπους..."

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την τοποθέτηση του Δημάρχου



Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου