Προσωπικό πλέον στοίχημα για Νανόπουλο-Κορδώση...!


Σε προσωπικό στοίχημα για τον κ.Βασίλη Νανόπουλο, εξελίχθηκαν οι χθεσινές εκλογές για την ΝΟΔΕ Κορινθίας.
Ο κ.Νανόπουλος στήριξε με όλες τις δυνάμεις του τον Χρήστο Κορδώση ανταποδίδοντας την στήριξη που παρέχει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ στον ίδιο στα δημοτικά.
Ο κ.Κορδώσης είναι ίσως ο μοναδικός που έχει ταυτιστεί με τον επικεφαλής της μειοψηφίας στον δήμο Κορινθίων και στηρίζει όλες του τις επιλογές, με προσωπικό κόστος πολλές φορές.
Να σημειώσουμε ότι ο κ.Σωτήρης Κουκουλάκης στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν το alter ego του Βασίλη Νανόπουλου, ενώ ο Τάσος Ταγαράς ήταν υποψήφιος με την "Συμμαχία Πολιτών" στην ευαίσθητη περιοχή της Τενέας.
Προτίμησε να βάλει απέναντι του τους δύο πρώην συνεργάτες του και να στηρίξει τον άνθρωπο που τον κρατά ουσιαστικά όρθιο στα δημοτικά συμβούλια, όπως όφειλε να κάνει.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την νίκη Κορδώση που είναι καθαρή και άνετη, ταυτόχρονα όμως Νανόπουλος και Κορδώσης θα πρέπει στο προσεχές μέλλον να επουλώσουν την νέα πληγή που άνοιξε στην δημοτική παράταξη και είναι μεγαλύτερη απο τις προηγούμενες.
Σε μία παράταξη που μετρά ήδη πολλές αποχωρήσεις και προστίθενται και νέες, την στιγμή που δεν περισσεύει κανένας και είναι ήδη γνωστό ότι σημαντικά και ηχηρά στελέχη απο τον χώρο της δεξιάς, έχουν κάνει άλλες αυτοδιοικητικές επιλογές.
Οπως και στο Επιμελητήριο ο κ.Νανόπουλος δεν κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση δικών του ανθρώπων και τις απώλεις που αυτή η σύγκρουση μοιραία δημιουργεί.
Το βάρος τώρα πέφτει στον κ.Κορδώση που πρέπει να αφήσει πίσω την επιτυχία του στην ΝΟΔΕ και να μαζέψει αν μπορεί τα κομμάτια της αυτοδιοικητικής παράταξης, για να υπάρχει μέλλον στον δήμο Κορινθίων.
Γιατί;
Διότι ουσιαστικά και πρακτικά και οι εκλογές της ΝΟΔΕ εξελίχθηκαν σε μία ενδοπαραταξιακή διαμάχη της "Συμμαχίας Πολιτών" με ουσιαστικές απώλειες.
Street Life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου