Η σημειολογία της προεδρίας Τάσου Κοντογιώργου





Οι εμπνεύσεις στην πολιτική μερικές φορές κρύβουν καιάδες και άλλες φορές ανοίγουν δρόμους.
Απόψε ο δήμαρχος Της Κορίνθου, έκανε μία κίνηση που σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις αλλά μπορεί να δημιουργήσει και νέα γεγονότα.
Δεν πρότεινε καν στον παλιό αυτοδιοικητικό Μπάμπη Καμπούρη μία τιμητική αποστρατεία απο την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου και προχώρησε σε επιλογή που ξάφνιασε.
Την απόφαση του ο δήμαρχος την κοινοποίησε την Δευτέρα το μεσημέρι σε στενούς συνεργάτες και φίλους του και πριν λίγο την πέρασε και απο το δημοτικό συμβούλιο με πλειοψηφία.
Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι με 21 ψήφους ο Τάσος Κοντογιώργος με καταγωγή απο τον Αγιο Βασίλειο και φοροτεχνικός στο επάγγελμα.
Μέχρι σήμερα ήταν πρόεδρος στην Αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου.
Η επιλογή Κοντογιώργου πολιτικά σημαίνει:
Ενα έμπιστο άνθρωπο για να μην έχει εκπλήξεις, που ταυτόχρονα είναι απο τον Αγιο Βασίλειο ως αντίβαρο στον Χασικίδη και επιπλέον άμεσα συνεργάσιμο και το κυριότερο, ο Τάσος Κοντογιώργος είναι ο συνδετικός κρίκος σε μία ομάδα δημοτικών συμβούλων που παραμένει πιστή στον δήμαρχο.
Το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο και ο Τάσος Κοντογιώργος είναι έξυπνος άνθρωπος που θα προσπαθήσει να το διαχειριστεί.
Ελπίζουμε στα καλύτερα για αυτόν.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου