Οι οχτάρες έπεσαν "βροχή" στην Κόρινθο


 Στα πλαίσια της 29ης (προτελευταίας) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας  Κορίνθιας, η δύο αντιμαχόμενες , για τον τίτλο ομάδες νίκησαν με σαρωτικά σκορ τους σημερινούς τους αντιπάλους.
Ο ήδη πρωταθλητής ΠΑΣ Κόρινθος σάρωσε με 8 – 1 τον Άγιο Γεώργιο, ενώ επίδειξη  δυνάμεων έκανε  και η μεγάλη αδικημένη  του φετινού πρωταθλήματος , η Κόρινθος 2006 που διέλυσε με 8 – 0 , στο ΔΑΚ, την Θύελλα Πετρίου.  

Νίκη παραμονής πέτυχε μέσα στο Δερβένι ο Τενεάτης Αθικίων που επικράτησε του με 2 – 1 επί του Αστέρα, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε , στα Εξαμίλια η Δάφνη τον  Πανκαμαριακό.

Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής επιβλήθηκε με 4 – 2 του Ολυμπιακού  Άσσου που θα ακολουθήσει στη  Β΄ κατηγορία τις ομάδες, του Ισθμιακού ( νίκησε 2 – 1 την Ελλάδα Βέλου), της Δάφνης Εξαμιλίων και του Πανσολυγειακού, που έχασε στο Σοφικό με 1 -4 από τον Ηρακλή Λεχαίου. Την ίδια στιγμή  με νίκη με σκορ 2 – 1 πέρασε και ο ΑΟ Σπαθοβουνίου από τη Νεμέα επί του Παννεμεατικού.

Δεν απομένει την τελευταία αγωνιστική ποια από τις ομάδες , ο Ηρακλής Λεχαίου ή ο ΑΟ Σπαθοβουνίου σε ένα αγώνα  «ζωής – θανάτου»., σταθεί πιο τυχερή ,και  παραμείνει στη κατηγορία ..

Η 29η αγωνιστική

Αστέρας Δερβενίου    -    Τενεάτης Αθικίων 1 - 2
Α.Σ. Κόρινθος 2006   - Θύελλα Πετρίου 8 - 0
Ισθμιακός    -   Ελλάς Βέλου 2 - 1
Δάφνη Εξαμιλίων  -Πανκαμαριακός 2 - 1
Ηρακλής Ξυλοκάστρου     Ολυμπιακός Άσσου 4 -2
Πανσολυγειακός  -Ηρακλής Λεχαίου 1 - 4
ΠΑΣ Κόρινθος    -Αγ. Γεώργιος 8 - 1
Παννεμεατικός    -  ΑΟ Σπαθοβουνίου 1 - 2



Πηγή


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου