Ο βαρυποινίτης του Αλέκου | Θέλει στο ξέφωτο Σταυρέλη και Χασικίδη...!


Γράφει ο κ. Δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
Ο κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,
Ο κ. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,
Ο κ. ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
υποψήφιοι για Δήμαρχοι στην Κόρινθο, στο Δημοτικό συμβούλιο έκαναν ότι δεν καταλαβαίνουν .
Δεν βρήκαν το θάρρος να καταδικάσουν την μεθόδευση από πλευράς προέδρου του ΚΕΠΑΠ κ. Οικονόμου Γιώργου να παραχωρήσει το κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου σε προσωπική επιχείρηση ενός βαρυποινίτη των φυλακών που παρουσιάστηκε με αίτηση του δια μέσου άλλου προσώπου σαν σύλλογος !!! .
Μάλιστα δεν τους πειράζει μάλλον με αυτά που ειπώθηκαν,ή δια της σιωπής δεν ειπώθηκαν .
Ο κ. Μουρούτσος ξεκάθαρος τα βρήκε όλα καλά στήριξε Οικονόμου (μάλλον θα είναι η φωνή του Κ. Σταυρέλη που δεν ακούστηκε) και είπε ότι χάσαμε που δεν έγινε η πολιτιστική - αθλητική εκδήλωση που κάποιοι κτυπιούνται χωρίς σχεδόν να υπάρχουν κανόνες μέσα σε κλουβιά.
Ο κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ τα βρήκε όλα καλά και του δόθηκε η δυνατότητα με την υπερηφάνεια του πατέρα να μας πει, ότι Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Βελεφόντη Αγίων Θεοδώρων που επιχειρήθηκε να χρησιμοποιηθεί από τον βαρυποινίτη για την εκδήλωση είναι η κόρη του .
Ωραία η φιλοδοξία για να γίνουν Δήμαρχοι, αλλά ο Δήμος Κορινθίων έχει βαρύ και ιστορικό όνομα να μπαίνει σαν συνδιοργανωτής με βαρυποινίτες.



Σύμφωνα με τον δήμαρχο αλλά και με άλλα πονήματα που κοινοποιούνται η πόλη της Κορίνθου, σώθηκε στο τσακ...απο την κάθοδο των βαρυποινιτών, κάτι που θα ήταν όνειδος στην μακρόχρονη πορεία της.
Επειδή ο κ.Πνευματικός έχει ισχυρό ένστικτο πολιτικής αυτοσυντήρησης αντιλαμβάνεται ότι αυτό το επικοινωνιακό επιχείρημα, θα μπορούσε υπο προυποθέσεις να πλήξει το κύρος κάποιου πολιτικού προσώπου αλλά όχι του ατίθασου Γιώργου Οικονόμου....!
Ο Οικονόμου και δεν είναι εύκολος αντίπαλος γιατί είναι απρόβλεπτος και δεν κάνει πολιτικούς υπολογισμούς και γιατί ξέρει πολύ καλά τον επι σειρά ετών προσωπικό του φίλο.
Ομως στόχος του δημάρχου δεν είναι ο Οικονόμου αλλά οι Σταυρέλης και Χασικίδης τους οποίους προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους βγάλει στο ξέφωτο για να έχει εύκολες βολές.
Οσο κρατούν αποστάσεις και δεν μπαίνουν σε αντιπαραθέσεις μαζί του, δεν μπορεί να εξασκήσει τις πολιτικές του δυνατότητες.
Στον Σταυρέλη προσπαθεί να "χρεώσει" ηθικά τους Μουρούτσο και Ντιγκιρλάκη και στον Χασικίδη τους Οικονόμου και Μπίτζιο.
Θεωρεί και δεν το κρύβει (το λέει ο ίδιος) ότι αν σπάσει τους κατά την δική του εκτίμηση αδύναμους κρίκους θα αποδυναμώσει τους επικεφαλής, αφου ο κ.Νανόπουλος είναι ήδη αδύναμος χάρη στην στρατηγική του.
Οι μεθοδικοί Μουρούτσος και Ντιγκιρλάκης και ο φασαριόζος Οικονόμου είναι αυτή την περιόδο στο στόχαστρο του.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ο κ.Πνευματικός θα προσπαθήσει να απαξιώσει ηθικά τους συνεργάτες των Σταυρέλη Χασικίδη για να απαξιώσει τους ίδιους πιστός στο επικοινωνιακό του δόγμα που λέει...αυτή ήτην η "σαβούρα" και πλέον απαλλάχθηκα για να συνεχίσω με νέες ηθικές δυνάμεις...
ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, δημιουργεί εχθρούς τους οποίους θα βρεί μπροστά του αν περάσει στον δεύτερο γύρο και τότε θα είναι τα πράγματα πολύ σκληρά...!

Street Life
Μαίος 2018
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου