Ξέσπασε πόλεμος στην ΝΔ Κορινθίας για την ΝΟΔΕ...!!!


Στην Νέα Δημοκρατία της Κορινθίας έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αιόλου τόσο με αφορμή τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές όσο και με το ψηφοδέλτιο του κόμματος, που δημιουργεί πολλές γκρίνιες και μάλιστα εύλογες στις περισσότερες περιπτώσεις.
Κορυφαίοι τοπικοί παράγοντες της περιοχής, εκτιμούν ότι η πέτρα του σκανδάλου για τον πόλεμο που μαίνεται παρασκηνιακά στην κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας είναι ο υπεύθυνος  απο τα κεντρικά και στενός φίλος του προέδρου του κόμματος.
Είναι πάντα σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη ο άνθρωπος που προωθεί δικούς του τόσο στην ΝΟΔΕ όσο και στο υπό συγκρότηση ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί πολύ έντονες αντιδράσεις στην βάση του κόμματος αλλά και πολλά στελέχη να είναι κυριολεκτικά στο κόκκινο.
Οι εκλογές της 13ης Μαίου για την εκλογή των οργάνων, γίνονται μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης, έντονης αντιπαλότητας και ήδη έχουν δεί το φως της δημοσιότητας επεισόδια που συμβαίνουν.
Υποψήφιοι για την ΝΟΔΕ θα είναι ο νυν πρόεδρος Χρήστος Κορδώσης και οι Μανώλης Πασσάς, Τάσος Ταγαράς και Σωτήρης Κουκουλάκης.
Τις επόμενες ημέρες τα φαινόμενα εσωοκομματικής γκρίνιας θα ενταθούν λ'ογω του εκλογικού άγχους όπως επίσης και οι πιέσεις ένθεν και ένθεν στα κεντρικά της οδού Πειραιώς.
Στην μάχη για την ΝΟΔΕ έχουν μπεί και οι αυτοδιοικητικοί που θέλουν να έχουν λόγο και στα πρόσωπα των ΔΗΜΤΟ αλλά και στην ΝΟΔΕ γιατί βλέπουν την επόμενη ημέρα των δημοτικών εκλογών...!
Street Life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου