Αστρολογία | Τι λένε τα άστρα για σας σήμερα


Ώρα για λόγια αγάπης, καρδιάς και εξομολογήσεις συναισθήματος! Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο φλογερό Ζώδιο του Κριού, σχηματίζουν Σύνοδο και σίγουρα τα νέα για τα ερωτικά των Πύρινων και Αέρινων του 2ου δεκαημέρου είναι μαγευτικά!
Κριός
Η ψυχή και το μυαλό σου είναι συνεχώς σε φάση έρευνας και νιώθεις, ότι ο προορισμός σου είναι κάτι άλλο κι όχι αυτό που ζεις.  Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, Κριέ μου. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις στο ταίρι σου όσα θέλεις, για να περνάτε ακόμη καλύτερα.
 Ταύρος
Σου αρέσει όλα γύρω σου να είναι σε τάξη και η καθαρότητα της ψυχής σου αντανακλά στις πράξεις και τις σκέψεις σου.  Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.
 Δίδυμος
Σήμερα, θα είσαι προσγειωμένος και θα βλέπεις τα γεγονότα από τη σωστή και ρεαλιστική τους πλευρά. Θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Μπορείς σήμερα, Δίδυμέ μου, να κάνεις στο ταίρι σου προτάσεις, τις οποίες θα δεχτεί και θα περάσετε πολύ όμορφα.
 Καρκίνος
Οι ενστικτώδεις κινήσεις σου, Καρκίνε, σε έχουν οδηγήσει στο σωστό δρόμο και έχουν αποτρέψει γεγονότα, που θα είχαν μεγάλο κόστος για εσένα. Φρόντισε, Καρκίνε μου, να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.
 Λέων
Τα κριτήρια που έχεις για να επιλέγεις τα άτομα που θέλεις να είναι κοντά σου, Λέων μου, δεν είναι πάντα αποτέλεσμα προσοχής.  Μίλησε σήμερα με το ταίρι σου, Λέων μου, και πες του όσα μπορεί να σε απασχολούν και προβληματίζουν αυτή την περίοδο στη σχέση σας.
 Παρθένος
Πρέπει σήμερα να βγεις από την απραξία, Παρθένε μου, και να καταβάλεις πολύ μεγάλη προσπάθεια, για να βρεθείς στο βάθρο του νικητή. Σήμερα, Παρθένε μου, απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, διότι θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια, που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις.
 Ζυγός
Νιώθεις ικανοποίηση όταν βρίσκεσαι σε μια συνεχή κίνηση και αναζήτηση. Φρόντισε σήμερα πάντως, να εστιάσεις στα θέματα που έχουν προτεραιότητα, για να ηρεμήσεις ψυχικά. Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο θετικό μάτι κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.
 Σκορπιός
Οι σταθερές της ζωής σου, Σκορπιέ, είναι αυτές που δε θα επιτρέψεις ποτέ να αλλάξουν. Η σταθερότητα είναι βασικός πυλώνας της ζωής σου. Σήμερα, Σκορπιέ, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να το παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα, που ακόμη δεν έχει εκφράσει.
 Τοξότης
Έχεις αμέτρητα προσόντα, Τοξότη, μαζί με ειλικρίνεια, τιμιότητα και καλοσύνη, ενώ και κάθε άλλου είδους ευαισθησία είναι μέρος του χαρακτήρα σου. Σήμερα, Τοξότη, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά και ερωτικά, αφού με την Αφροδίτη στον Κριό να σε ευνοεί, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη, που ίσως έχουν γίνει.
 Αιγόκερως
Μπορείς σήμερα να καταφέρεις τα πάντα και με τον καλύτερο τρόπο, προσεγγίζοντας κάθε κατάσταση από τη σωστή της πλευρά. Στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός, λοιπόν, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.
 Υδροχόος
Μάθε να κάνεις σωστές επιλογές στα φιλικά σου πρόσωπα, παρατήρησε τον τρόπο συμπεριφοράς τους και ανάλυσε τις αξίες και το χαρακτήρα τους. Στη σχέση σου, Υδροχόε, θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να διώξεις το άγχος που έχεις από άλλες υποθέσεις και να περάσεις ήρεμα με το ταίρι σου.
 Ιχθύς
Ο χαρακτηρισμός που θα έδινε κάποιος για εσένα, Ιχθύ, είναι του ήπιου και συγκαταβατικού ατόμου. Έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίζεις τα πάντα με ηρεμία και συμβιβαστική διάθεση. Σήμερα, Ιχθύ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και σου εγγυώμαι, ότι θα έχεις μια υπέροχη μέρα!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου