Ο γητευτής των…γυναικών και δη των Κορινθίων


Ακόμα και να διαφωνείς ή να δυσανασχετείς  διαπιστώνεις ότι ακολουθεί εναλλακτικτό προεκλογικό αγώνα και μάλιστα τολμηρό...!
Εχει ζηλέψει τον Μελ Γκίμπσον στην ταινία "Αυτό που θέλουν οι γυναίκες" και μεθαύριο Τετάρτη καλεί 400 γυναίκες (όπως ο ίδιος δηλώνει)  απο την Κόρινθο να τους μιλήσει για την γυναίκα του χθες και του αύριο, αλλά και να γιορτάσουν μαζί...!
Η εκδήλωση με καλεσμένο τον χειρούργο μαιευτήρα Χρήστο Αναστασόπουλο αλλά και με την παρουσία της Ευγενίας Μανωλίδου (σύζυγος του Αδωνη Γεωργιάδη)  στο καφέ-Θέατρο στην πλατεία Αγίας Αννας...!
Τολμά για δεύτερη φορά ανοικτή εκδήλωση με ορίζοντα τις δημοτικές εκλογές και αυτή την φορά θα μιλήσει σε ένα αμιγώς γυναικείο ακροατήριο...!
Μεγάλο το ρίσκο αλλά ο Δημήτρης Τζαναβάρας ποτέ δεν έκρυψε ότι πιστεύει ότι διαθέτει όλο το πακέτο γοητείας για να μπορεί να σαγηνεύει με κάθε τρόπο τις Κορίνθιες ψηφοφόρους και να τις οδηγεί στην κάλπη..!
Εκ του αποτελέσματος θα φανεί αν δικαίως διεκδικεί τον τίτλο...Ο γητευτής των…γυναικών και δη των Κορινθίων.
Αν είστε και εσείς γοητευμένες να ξέρετε ότι η εκδήλωση ξεκινά αυστηρά στις 6.15 το απόγευμα και θα ακολουθήσει φαγητό και ζωντανή λαϊκή ορχήστρα...!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου