Που θα είναι η καρέκλα του Βασίλη; | Το μεγάλο πρόβλημα της Κορίνθου


Απο την αρχή του χρόνου η Κόρινθος έχει λύσει όλα τα προβλήματα της και πλέον το μεγάλο θέμα που απασχολεί τους πάντες είνα αν η καρέκλα του προόεδρου του Εμπορικού συλλόγου θα είναι στο κουτούκι του ισογείου ή στο πολυτελές υπόγειο.
Ο ιδιαίτερα συμπαθής σε όλους πρόεδρος του συλλόγου, σε καθημερινή βάση δίνει συνεντεύξεις και εξαπολύει μύδρους εναντίον της διοίκησης του Επιμελητήριου που χρειάζεται το μικρό γραφείο για τις ανάγκες προγράμματος που θα δώσει λεφτά σε πολλούς νέους Κορίνθιους.
Ολα τα άλλα προβλήματα με τρόπο μαγικό έχουν εξαφανιστεί και την επικαιρότητα με πολλές διαφορετικές version απασχλεί που θα κάθεται ο Βασίλης..!!!
Στην παρακμάζουσα αγορά της Κορίνθου, η τοποθέτηση της καρέκλας έχει γίνει ύψιστο σημείο αναφοράς απέναντι στην νέα διοίκηση που ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το μικρό γραφείο για λειτουργικούς λόγους.
Εν το μεταξύ το υπόγειο που έχει όλα τα κομφόρ έχει και ταχύτατο ίντερνετ για να μπορεί να λειτουργεί και το Web Korinthos  (άλλη ιστορία αυτή), που έχει ιδρύσει ο Εμπορικός σύλλογος αν αυτό είνα το πρόβλημα.
Ομως ο Βασίλης έχει προσφερθεί να είναι η αιχμή του δόρατος στην αέναη "αντιπολίτευση" που γίνεται προσωπικά στον πρόεδρο και όχι στην διοικητική επιτροπή, που ομόφωνα πήρε την απόφαση της μετακίνησης.
Το σήριλα αυτό δεν έχει τελείωσει και θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια, οπότε θα μπροούμε να απολαμβάνουμε τον "καλό. πλην αδικούμενο Βασίλη", απέναντι στον "κακό" πρόεδρο του Επιμελητηρίου.
Και όσο το σήριαλ θα παίζεται την ίδια στιγμή , τα μαγαζιά της αγοράς της Κορίνθου θα κλείνουν, η αγορά θα ερημώνει και θα φυτοζωεί...!

 
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου