Σκληρή κριτική Ζαχαρόπουλο στον δήμαρχο Κιάτου για το νερό!


 Ανίκανος και ανήμπορος ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων να διαχειριστεί τα σοβαρά ζητήματα του Δήμου, επιδίδεται σε κινήσεις που θυμίζουν θέατρο σκιών.
Προσπαθεί, με σπασμωδικές κινήσεις , να βάλει στην εξίσωση των δικών του επιδιώξεων, τους πολίτες του Δήμου, που δεν έχουν καμία ευθύνη και όρεξη να ακολουθήσουν τις παλινωδίες του, για να καλύψουν την ανυπαρξία του.
Φθάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα, μετά από [7] χρόνια, οι Δημότες του Κιάτου και πολλών Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, να καταναλώνουν βρόμικο και επικίνδυνο για τη υγεία τους νερό, παρότι υπήρχαν όλες οι προυποθέσεις να έχουμε καθαρό νερό.
Αλήθεια ποιός τον εμπόδισε τόσα χρόνια, ώστε να έχει λυθεί το σοβαρό ζήτημα του καθαρού νερού όχι μόνο στη πόλη αλλά σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες.
Με εξώδικες δηλώσεις του ο Δήμος Κορίνθου στρέφετε κατά του Δήμου Σικυωνίων για «παράνομες», όπως τις χαρακτηρίζει ενέργειες, του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Κορίνθου, μεταξύ των άλλων δήλωσε, ότι η ΔΕΥΑ Κορίνθου τον Δεκέμβριο του 2013 συναίνεσε να υδροδοτηθεί ο Δήμος Σικυωνίων από τις πηγές της Στυμφαλίας, και συμπλήρωσε, «αν αυτό δε γίνεται την ευθύνη τη έχει αποκλειστικά ο Σταματόπουλος».
Μιλάει ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής για ανταποδοτικά, αλήθεια τώρα τα θυμήθηκε, που ήταν κρυμμένος τόσα χρόνια.
Μιλάει για «έγκλημα σε βάρος του Δήμου Σικυωνίων» Οι πολίτες του Δήμου το μόνο έγκλημα που βλέπουν να συντελείται στη περιοχή, είναι η παρακμή της πόλης και της περιοχής, σε όλα τα επίπεδα, από τη πλήρη ανυπαρξία και ανικανότητά του.
Μιλάει για αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής Στυμφαλίας και του Δήμου Σικυωνιών χωρίς καμία ντροπή. Πέρασαν [7] χρόνια στη Δημοτική αρχή και τόσο ο ίδιος όσο και συνολικά η Δημοτική αρχή είναι ωσεί παρόντες σε όλα τα ζητήματα του Δήμου. Έχουν εγκαταλείψει στην τύχη τους, τους κατοίκους της περιφέρειας, των Τοπικών Κοινοτήτων.
Η Στυμφαλία είναι περιοχή του Δήμου Σικυωνίων, κανένας δεν μας εμποδίζει να κάνουμε τη διαχείριση του νερού και όλων των ζητημάτων της περιοχής.
Το γεγονός ότι δεν έγινε τίποτα απολύτως στα σοβαρά αυτό ζητήματα του νερού και της ανάπτυξης, δείχνει πέραν των άλλων και τη σκοπιμότητα του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, στη διαχείριση των ζητημάτων του Δήμου.
Έχει συγκεντρώσει όλα τα αξιώματα του Δήμου πάνω του και διοικεί τον Δήμο με συγκεντρωτισμό, λαικισμό και αυταρχισμό, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
Οι Δημότες του Δήμου Σικυωνίων δεν γνωρίζουν τίποτα για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν της περιοχή και κυρίως για το σοβαρά ζήτημα του νερού.
Καιρός είναι, ο επικεφαλής και συνολικά η Δημοτική αρχή, να αφήσουν το θέατρο σκιών, και τους θεατρινισμούς, εν όψει των Δημοτικών εκλογών και να ξέρουν από τώρα ότι οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων θα πράξουν το καθήκον τους και θα τους αποπέμψουν από τη Δημοτική αρχή.
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου